Budite dio sjajne priče koja se zove m:tel App takmičenje

Svim srednjoškolcima iz BiH koji bi željeli da se oprobaju u programiranju ostalo je još nekoliko dana da prijave svoju ideju za m:tel App natjecanje.

Osim ljubavi prema ovoj popularnoj oblasti, mladi programeri imaju i dodatne razloge da učestvuju. Dobra ideja, znanje i trud mogu ih dovesti do jednog od pobjedničkih mjesta na državnoj razini gdje ih očekuje priznanje, vrijedna nagrada i ulaznica za regionalno takmičenje, pozvali su iz m:tel-a.Prvi korak je da do 25. studenoga 2022. godine pošalju svoju ideju na formularu za prijavljivanje, na adresu app.takmicenje@mtel.ba Nakon toga, potrebno je da do 27. siječnja 2023. godine svoju ideju pretvore u funkcionalnu verziju aplikacije i dostave je na istu adresu.

Prolazak kroz cijeli proces takmičenja, svakako, za mlade ljude u obrazovnom procesu ima veliki značaj, budući da predstavlja neprocjenjivo iskustvo u realizaciji ideje, te uvida u ideje i znanja svojih vršnjaka.

Do sada, oni koji su učestvovali u takmičenju imali su priliku da budu dio jedne velike i interesantne priče, koja obećava nova znanja, nova poznanstva i lijepe nagrade.

“Lansirajte svoju ideju”, a sve detalje i potrebne informacije pronađite na mtel.ba, a sva dodatna pitanja pošaljite na app.takmicenje@mtel.ba pozvali su organizatori.

poslovnenovine.ba

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles