Budite dio sjajne priče koja se zove m:tel App takmičenje

budite-dio-sjajne-price-koja-se-zove-m:tel-app-takmicenje

Svim srednjoškolcima iz BiH koji bi željeli da se oprobaju u programiranju ostalo je još nekoliko dana da prijave svoju ideju za m:tel App natjecanje.

Osim ljubavi prema ovoj popularnoj oblasti, mladi programeri imaju i dodatne razloge da učestvuju. Dobra ideja, znanje i trud mogu ih dovesti do jednog od pobjedničkih mjesta na državnoj razini gdje ih očekuje priznanje, vrijedna nagrada i ulaznica za regionalno takmičenje, pozvali su iz m:tel-a.

Prvi korak je da do 25. studenoga 2022. godine pošalju svoju ideju na formularu za prijavljivanje, na adresu app.takmicenje@mtel.ba Nakon toga, potrebno je da do 27. siječnja 2023. godine svoju ideju pretvore u funkcionalnu verziju aplikacije i dostave je na istu adresu.

Prolazak kroz cijeli proces takmičenja, svakako, za mlade ljude u obrazovnom procesu ima veliki značaj, budući da predstavlja neprocjenjivo iskustvo u realizaciji ideje, te uvida u ideje i znanja svojih vršnjaka.

Do sada, oni koji su učestvovali u takmičenju imali su priliku da budu dio jedne velike i interesantne priče, koja obećava nova znanja, nova poznanstva i lijepe nagrade.

“Lansirajte svoju ideju”, a sve detalje i potrebne informacije pronađite na mtel.ba, a sva dodatna pitanja pošaljite na app.takmicenje@mtel.ba pozvali su organizatori.

poslovnenovine.ba
DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top