skip to Main Content
Ericsson Nikola Tesla u Bjelorusiji ugovorio posao vrijedan 370 mil kuna
Ericsson-nikola-tesla-u-bjelorusiji-ugovorio-posao-vrijedan-370-mil-kuna

Kompanija Ericsson Nikola Tesla ugovorila je posao vrijedan gotovo 370 milijuna kuna vezan uz implementaciju središnje softverske platforme centraliziranog sustava eZdravstva Republike Bjelorusije (eng. Central Software Platform for the Centralized e-Health System).
Ugovor je rezultat dvostupanjskog natječaja u okviru projekta Svjetske banke P156778 “Belarus Health System Modernization Project” financiranog zajmom Međunarodne banke za obnovu i razvoj. Potpisnik ugovora je Republički znanstveno-praktični centar za medicinske tehnologije, informatizaciju, administraciju i upravljanje zdravstvom koji je agencija Ministarstva zdravstva Republike Bjelorusije.
Predviđeno trajanje projekta implementacije platforme je 2,5 godine, a ugovorom je pokriveno i trogodišnje razdoblje jamstva.
“Ponosna sam na ovako značajan ugovor u domeni eZdravstva koji je dodatna potvrda naših značajnih referenci u ovom području, u Hrvatskoj i izvan nje. Činjenica da nas je Svjetska banka prepoznala kao kvalitetnog partnera pokazuje da naša fokusirana strategija u ovome području te dugogodišnje ulaganje naše kompanije u stvaranje snažnog tima stručnjaka potrebnih domenskih znanja donose nove uspjehe. U ovom projektu posebnu pažnju poklanjamo upravljanju rizicima s obzirom na njegovu složenost i specifičnost situacije”, rekla je povodom ugovaranja posla u Bjelorusiji Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle.

53

Vezani članci

Back To Top
Search