skip to Main Content
Google opovrgnuo da je model Pixel 5a otkazan – stiže ove godine
Google-opovrgnuo-da-je-model-pixel-5a-otkazan-–-stize-ove-godine

Google je u opovrgnuo izvještaje prema kojima je njegov novi model pametnog telefona, Pixel 5a, otkazan. Goggle tvrdi da će telefon biti lansirati ove godine u SAD-u i Japanu, u  terminu koji je usklađen s lanjskim terminom predstavljanjem uređaja serije A.
Glasine sugeriraju da je Googleov Pixel 5a otkazan zbog globalne nestašice čipova koja je utjecala na sve, od automobila do igraćih konzola.
Telefon još nije službeno najavljen, a ovo je prvi put da je Google potvrdio da postoji.
“Pixel 5a 5G nije otkazan. Bit će dostupan kasnije ove godine u SAD-u i Japanu”, rekao je glasnogovornik Googlea za CNBC.
Googleovi Pixel telefoni obično se isporučuju s najnovijom verzijom Androida i uključuju neke jedinstvene značajke dostupne samo na Googleovim uređajima. Pixel uređaji serije A, poput Pixela 4a koji je predstavljen lani u kolovozu, cjenovno su pristupačniji od ostalih Googleovih Pixel telefona, poput umirovljenog Pixela 4 ili aktualnog Pixela 5, koji imaju vrhunske ekrane i dizajn.
Očekuje se da će Pixel 5a biti predstavljen u približno istom razdoblju, u kolovozu.
Google se trudio držati korak s drugim proizvođačima Android telefona, ali tek su pristupačniji modeli Pixela podigli prodaju.

44

Vezani članci

Back To Top
Search