Dolazi nam GoPro HERO12 Black sredinom idućeg mjeseca

dolazi-nam-gopro-hero12-black-sredinom-iduceg-mjeseca

Specifikacije akcijske kamere GoPro HERO12 Black otkrivaju kameru od 27 MP s podrškom za 5,3K 60FPS 10-bitni video, povećano vrijeme rada, i još puno toga.

Predstavljanje akcijske kamere HERO12 Black bi trebalo biti uskoro, sudeći prema detaljnim specifikacijama koje je podijelio jedan insajderski izvještaj. Međutim, oni koji posjeduju HERO11 Black možda neće biti zainteresirani za nadogradnju, budući da postoji mnoštvo sličnosti između ova dva uređaja.

Rečeno je da će HERO12 Black imati senzor od 1 inča, ali nove specifikacije otkrivaju da će jedinica imati puno manju kameru

GoPro-ova nadolazeća vodeća akcijska kamera imat će senzor od 1/1,9 inča, iako WinFuture izvještava da je HERO12 Black trebao imati senzor kamere od jednog inča, ali čini se da je tvrtka odustala od svojih prvotnih planova. U snimanju fotografija, nadolazeća kamera može ići do 27MP, sa snimanjem videa do 5,3K pri 60FPS. HERO12 Black će također podržavati HyperSmooth 6.0 za pružanje poboljšane stabilizacije slike prilikom snimanja videa.

GoPro HERO12 Black

Akcijska kamera i dalje ima dva zaslona, s primarnim na stražnjoj strani. Dijagonala glavnog panela iznosi 2,27 x 1,4 inča, ali ovom modelu ne stiže zaslon od ruba do ruba. Iako su ove specifikacije uglavnom nepromijenjene u odnosu na HERO11 Black, najveće poboljšanje, prema izvješću, je u trajanju baterije.

HERO12 Black ima bateriju od 1720 mAh koja se može zamijeniti drugom ćelijom za dulje vrijeme rada. Uz uključenu bateriju, izvješće navodi da korisnici mogu dobiti do 70 minuta pri 5.3K razlučivosti dok snimaju pri 60FPS. Pri snimanju brzinom od 30 FPS, HERO12 Black može snimati oko 90 minuta, što je 10 minuta više od onoga što je HERO11 Black mogao snimiti prije nego što treba punjenje.

S najnižom mogućom postavkom, koja je 1080p, i brzinom sličica u sekundi od 30 FPS, HERO12 Black može snimati preko 2,5 sata, što ga čini 150 minuta više od prethodnika pri istoj razlučivosti i brzini sličica u sekundi. Težina akcijske kamere je 154 grama, a bez vanjskog vodonepropusnog kućišta HERO12 Black može funkcionirati do dubine od 10 metara. Što se tiče cijena i lansiranja, rečeno je da će HERO12 Black biti službeno dostupan od 13. rujna po cijeni od 449,99 eura.

Piše: D.M.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top