Glasine: Nasljednik Nintendo Switcha bit će lansiran u prvom kvartalu 2024.

0
glasine:-nasljednik-nintendo-switcha-bit-ce-lansiran-u-prvom-kvartalu-2024.

Nasljednik Nintendo Switcha koji tek treba biti otkriven možda nije daleko od izlaska, sudeći prema nekim informacijama koje su se pojavile na internetu iz donekle pouzdanog izvora.

Kao što je objavljeno na podredditu Gaming Leaks and Rumors, kineska investicijska web stranica MoneyDJ očekuje da će Hongzhun, proizvođač metalnih kućišta, zabilježiti povećanje prodaje u drugoj polovici godine zbog Nintendovog planiranja lansiranja svoje nove konzole u prvom kvartalu 2024. Nije precizirano radi li se o prvom tromjesečju kalendarske ili fiskalne godine, ali ipak, ako su ove informacije točne, vjerojatno neće trebati još puno vremena da saznamo više o tome što Nintendo sprema za budućnost.Iako trenutačno ne postoji način da se sazna je li ova informacija za nasljednika Nintendo Switcha točna, MondeyDJ je otkrio precizne informacije u vezi s proizvodnjom Nintendo Switcha još 2016., kada je još bio poznat pod kodnim imenom NX, tako da ima nešto istine u tome što je danas otkriveno.NOVINOVI

Međutim, sudeći prema službenim izjavama, vjerojatno je da se, ako je točan, prvi kvartal izdanja za nasljednika Nintendo Switcha odnosi na stvarni prvi kvartal 2024., jer je još u svibnju predsjednik Nintenda Shuntaro Furukawa otkrio da novi hardver neće biti objavljen prije kraj tekuće fiskalne godine, koja završava 31. ožujka 2024. Također je potvrđeno da bi konzola mogla biti objavljena nedugo nakon najave, tako da, s razvojnim setovima koji su naizgled već u rukama nekih programera, definitivno se čini da za službeno predstavljanje nećemo morat čekat još dugo.

Piše: D.M.pcchip.hr