Inovacija je stigla u gaming svijet, a zajedno s njom i Philips Evnia

inovacija-je-stigla-u-gaming-svijet,-a-zajedno-s-njom-i-philips-evnia

Inovativna serija Philips Evnia predstavlja novi monitor s najnaprednijim značajkama Philips Evnia 42M2N8900

Inovacija je stigla u gaming svijet, a zajedno s njom i Philips Evnia čija je svrha stvoriti razigrano, inovativno i prijateljsko okruženje u gaming industriji. Iako pokreće pozitivnu promjenu kroz svoje vrijednosti, Philips Evnia stvorit će pozitivnu promjenu i svojim novim monitorom – Philips Evnia 42M2N8900. Uz ovaj monitor stvarnost postaje igra.

42M2N8900_monitor
Philips Evnia 42M2N8900

Upoznajte Philips Evnia 42M2N8900

Pozitivna promjena nije sve što Evnia unosi u gaming svijet. Ovaj monitor dio je serije Evnia 8000 koji predstavlja najvišu kvalitetu proizvoda koje nudi Evnia, a uz tu seriju dolaze neusporedivo najbolje značajke za sveobuhvatno gaming iskustvo. Te značajke uključuju: istinski 10-bitni zaslon za glatke prijelaze boja, OLED zaslon za snažan kontrast, brzinu osvježavanja od 138 Hz, 0,1 ms GTG vrijeme odziva, DTS za poboljšani zvuk i UltraClear 4K UHD ( 3840×2160) rezoluciju za preciznu sliku. Uz to, novi monitor ima 4-strani tanki okvir, zaslon od 42 inča, KVM za upravljanje multi monitor postavkama, USB-C priključak i postolje podesivo po visini (HAS).

Nadalje, Ambiglow pozadinsko osvjetljenje, koje je ujedno i zaštitni znak svih monitora serije Evnia 8000, prisutno je i kod Philips Evnia 42M2N8900. Međutim, tri glavne značajke po kojima se Philips Evnia 42M2N8900 ističe su brzina osvježavanja od 138 Hz, nisko kašnjenje unosa i OLED. Ove značajke omogućuju glatko gaming iskustvo i živopisne vizuale.

Uzbuđena sam i sretna što mogu najaviti izlazak novog Philips Evnia modela. Nadamo se da će vas ovaj proizvod oduševiti. Uz nevjerojatnu brzinu, ovaj model ima i neusporedivo impresivnu kvalitetu slike. S novom OLED tehnologijom gameri mogu iskusiti gaming svijet prepun svijetlih boja i impresivnog kontrasta” izjavila je Xeni Bairaktari, voditeljica globalnog marketinga Philips monitora i IT dodataka.

Gaming i inovacija

Budući da je jedan od ciljeva Evnia 8000 linije ‘gaming beyond innovation’, OLED gamingu pruža upravo to: inovativnost i dinamičnost. Philips Evnia 42M2N8900 donosi veći zaslon, svjetlije boje, brži gameplay i ekskluzivnu Ambiglow značajku.

Sa značajkama i elegantnim dizajnom, Philips Evnia nada se donijeti nešto novo, a možda i malo inkluzivnije, na gamerski stol.

Cijena i dostupnost

Philips Evnia 42M2N8900 monitor dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.699 eura.

Evnia 34M2C8600
Evnia 34M2C8600

Philips Monitors predstavlja novi Evnia 34M2C8600 gaming monitor

Obogaćujući gaming svijet svojom prisutnošću i tehničkim značajkama, Philips predstavlja najnoviji model svoje gaming linije Evnia– Philips Evnia 34M2C8600. Zahvaljujući zakrivljenom zaslonu i kristalno jasnim vizualima, ovaj monitor pruža impresivno gaming iskustvo.

Upoznate gaming liniju Philips Evnia

Philips Evnia lansirana je u listopadu 2022. s namjerom kreiranja novih pravila u gaming industriji. Moto brenda („Reinvent the rules“) reprezentativna je poruka o širenju inkluzivnosti u gaming industriji, a Philips Evnia temelji svoj manifest na stvaranju okruženja za sve gamere.

Novi Evnia gaming monitor dizajniran je za svakoga. Jedna od značajki po kojima se ovaj monitor ističe je Ambiglow značajka – ona prikazuje sve ono što Evnia je: inovativnost, prijateljstvo, otvorenost i dašak razigranosti,”  izjavila je Xeni Bairaktari, voditeljica globalnog marketinga Philips monitora i IT dodataka te dodala: “Ambiglow omogućuje svakom gameru da odabere i postavi raspoloženje i ambijent u svojoj sobi. To mu omogućava da se osjeća ugodno i personalizira svoje gaming iskustvo”.

Philips Evnia 34M2C8600

Osim Ambiglow tehnologije, Philips Evnia 34M2C8600 nudi i Display HDR True Black 400 za sjenčanje, UltraWide QHD od 3440 X 1440 piksela za kristalno jasne vizuale i 0,1 ms vrijeme odziva za glatki gaming. Nadalje, monitor je opremljen i USB-C priključkom i KVM prekidačem, kao i HAS stalkom za iskustvo bez mane.

Međutim, najistaknutija značajka novog monitora definitivno je QD OLED. Ova značajka omogućuje vrhunske boje i živopisne vizualne prikaze spajanjem dviju tehnologija: OLED panela i tehnologije kvantnih točaka (QD). Kombinacijom ove dvije tehnologije, novi monitor Philips Evnia 34M2C8600 jamči neusporedivo i impresivno gaming iskustvo.

Dostupnost i cijena

Philips Evnia 34M2C8600 monitor dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.299 eura.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top