Intel izbacio nove drivere za svoje Arc grafičke kartice, no to prema Bethesdi nije dovoljno

0
intel-izbacio-nove-drivere-za-svoje-arc-graficke-kartice,-no-to-prema-bethesdi-nije-dovoljno
Intel izbacio nove drivere za svoje Arc grafičke kartice, no to prema Bethesdi nije dovoljno

Vlasnici Intelovih grafičkih kartica ovih dana muku muče sa Starfieldom. Problemi su već počeli kada je igra bila u periodu ranog izlaska. Problemi su uključivali nestabilnost na nekim mjestima i povremene grafičke anomalije. Intel je od tada izdao tri ažuriranja za grafičke drivere samo kako bi riješio problem.

Intel Arc A770Međutim, zanimljiva je nedavna izjava Bethesdinog support tima. Neki su se povodom problema odlučili požaliti. Jedan od nesretnika je bio i vlasnik Intel Arc A770 grafičke kartice. Odgovor od Bethesdinog tima za podršku je glasio kako Intel Arc A770 ne zadovoljava minimalne zahtjeve, što je čudno ako se uzme u obzir da pod minimalno igra traži Radeon RX 5700 ili GTX 1070 Ti.

Po pitanju performansi, Arc A770 se natječe s AMD-ovom RX 6600 XT i Nvidijinom RTX 3060 Ti grafičkom karticom, te je dovoljna jaka da zavrti igru u rezoluciji kao što je 1080p. Bethesda umjesto da pere ruke, bilo bi bolje da valjano  testiraju i optimiziraju svoje igre kako bi radile na širokom spektru hardwarea.

Izvor: VideoCardzpcchip.hr