LG predstavlja prve hotelske televizore s Apple AIR PLAY-om NA HITEC 2023.

0
lg-predstavlja-prve-hotelske-televizore-s-apple-air-play-om-na-hitec-2023.

LG predstavio vrhunska rješenja za komercijalne zaslone namijenjene hotelskim sobama, predvorjima, restoranima i konferencijskim prostorima    

Zagreb, 30. lipnja 2023. – LG Electronics (LG) u sklopu HITEC 2023., najprestižnije izložbe u hotelijerstvu koja se održava u Torontu, predstavlja svoja nova zaslonska rješenja namijenjena tom sektoru. U rasponu od Transparent OLED Signagea i Micro LED zaslona do interaktivnih digitalnih ploča i rješenja za upravljanje sadržajem, LG predstavlja široki spektar snažnih tehnologija i rješenja za prikaz, dizajniranih da poboljšaju iskustvo gostiju u hotelskim sobama, predvorjima, konferencijskim prostorima i restoranima.LG predstavlja prve na svijetu komercijalne televizore s podrškom za Apple AirPlay tehnologiju. Obzirom da su namijenjeni hotelima, skeniranjem QR koda na LG-evim pametnim televizorima, gosti na jednostavan i siguran način mogu dijeliti sadržaj sa svojeg iPhonea ili iPada. Bez prijave, bez upisivanja lozinki koje treba zapamtiti kao i bez preuzimanja dodatnih aplikacija, ovo će za hotele biti najjednostavniji način da gostima omoguće pristup osobnim aplikacijama za zabavu i računima putem velikog ekrana u sobi.

LG predstavlja prve hotelske televizore s Apple AIR PLAY-om

Hotelski operateri moći će započeti s pružanjem usluge AirPlaya, koja će biti dostupna na LG-evim pametnim televizorima namijenjenim hotelima iz 2023. godine, kao i na modelima iz prethodnih godina, kasnije ove godine.

Posjetitelji izložbe također su imali priliku vidjeti kako LG-eva komercijalna zaslonska rješenja omogućuju široki raspon iskustva i mogućnosti u okviru specifičnih ugostiteljskih scenarija. Počevši od lobija, 65-inčni 4K zaslon pokazuje kako hoteli mogu integrirati digitalna umjetnička platna i sadržaj uživo koji pruža Blackdove i Apollo, digitalna umjetnička platforma i LG-ev partner. Odmah pored nalazi se i LG-ev vrhunski Transparent LED Film, koji je primjenjiv na staklenim površinama, uključujući i prozore.

U Reception zoni posjetitelji su mogli skusiti „wow faktor“ i snagu LG-evog 136-inčnog All-in-One Led zaslona s razmakom piksela od 1,5 mm, inovacije s integriranim kontrolerom, zvučnicima i pomičnim podnim stalkom. Veliku pažnju privukao je i 55-inčni LG Transparent OLED Signage, još jedno rješenje izvanredne kvalitete slike i visoke transparentnosti.

U Meeting Room Solutions zoni, posjetitelji su imali priliku istražiti LG-eve zaslone koji su namijenjeni sobama za sastanke, zahvaljujući opcijama koje odgovaraju prostorima različitih veličina i nizu različitih korisničkih potreba. Impresivna linija uključuje 163-inčni All-in-One LED zaslon s razmakom piksela od 1,8 mm te proizvode iz LG-eve One:Quick serije, odnosno 43- i 55-inčne 4K UHD (3840 x 2160) zaslone. Bila je tu i popularna LG CreateBoard, 75-inčna interaktivna digitalna ploča koja se može pohvaliti multi-touch funkcijom u 40 točaka, 4K rezolucijom i praktičnim dijeljenjem zaslona putem LG CreateBoard Share aplikacije.

Smart Room zona donijela je uvid u tehnologije i rješenja koja se koriste u digitaliziranim sobama, uključujući 55-inčni LG Smart TV, pametne rolete i pametna svjetla. Pored toga, posjetiteljima je na raspolaganju i Pro:Centric, LG-evo rješenje za upravljanje sadržajem u ugostiteljskom okružju.

Suite Room zona donosi LG-ev premium 97-inčni OLED zaslon, dok u zoni Presidential Suite dominira LG MAGNIT od 136 inča s razmakom piksela od 0.78 mm, koji pruža duboku crnu, žive boje i nevjerojatan kontrast koji iskustvo gledanja čini impresivnim.

LG rješenja istaknuta na HITEC 2023. nude hotelijerima niz opcija koje odgovaraju višestrukim potrebama i različitim prostorima“, izjavio je Paik Ki-mun, viši potpredsjednik i voditelj poslovne jedinice Information Display tvrtke LG Electronics Business Solutions. „LG je predan razvoju inovativnih hotelskih zaslonskih rješenja u suradnji s profesionalnim tvrtkama kako bi pružio izvrsna i zabavna iskustva da bi se gosti osjećali kao kod kuće“.pcchip.hr