Nakon Xbox hladnjaka, stiže Xbox toster

0
nakon-xbox-hladnjaka,-stize-xbox-toster

Prije dvije godine stigla nam je deveta generacija konzola u koju spadaju PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Samim prikazom dizajna, na internetu su se pojavili mnogi memeovi. S Xbox Series X konzolom su se zezali da izgleda kao hladnjak, pa je Microsoft odlučio 2021. godine pustiti u prodaju minijaturni hladnjak u obliku Xbox Series X konzole.No, čini se da Microsoft sada u prodaju planira pustiti toster u obliku jeftinije Microsoftove konzole. odnosno Xbox Series S toster. Tako navodi korisnik Twittera poznat kao GyoJvfr, koji je objavio i konkretnu sliku. Prema dostupnim informacijama, toster će biti dostupan u ograničenim količinama po cijeni od 60 eura.

Toster dimenzija 38,3 x 12 x 19 cm i snage 800 W moći će tostirati dvije šnita kruha istovremeno. Uz to, bit će tri načina rada i šest razina pečenja, a imat će i uklonjivu ladicu za mrvice.

Za sada je cijela stvar nepotvrđena. no uzimajući u obzir postojanje Xbox Series X mini hladnjaka, uskoro bi na policama trgovina mogao osvanuti i Xbox toster.pcchip.hr