Nakon Xbox hladnjaka, stiže Xbox toster

nakon-xbox-hladnjaka,-stize-xbox-toster

Prije dvije godine stigla nam je deveta generacija konzola u koju spadaju PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Samim prikazom dizajna, na internetu su se pojavili mnogi memeovi. S Xbox Series X konzolom su se zezali da izgleda kao hladnjak, pa je Microsoft odlučio 2021. godine pustiti u prodaju minijaturni hladnjak u obliku Xbox Series X konzole.

No, čini se da Microsoft sada u prodaju planira pustiti toster u obliku jeftinije Microsoftove konzole. odnosno Xbox Series S toster. Tako navodi korisnik Twittera poznat kao GyoJvfr, koji je objavio i konkretnu sliku. Prema dostupnim informacijama, toster će biti dostupan u ograničenim količinama po cijeni od 60 eura.

Toster dimenzija 38,3 x 12 x 19 cm i snage 800 W moći će tostirati dvije šnita kruha istovremeno. Uz to, bit će tri načina rada i šest razina pečenja, a imat će i uklonjivu ladicu za mrvice.

Za sada je cijela stvar nepotvrđena. no uzimajući u obzir postojanje Xbox Series X mini hladnjaka, uskoro bi na policama trgovina mogao osvanuti i Xbox toster.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top