Sony je otkrio detalje o PlayStation Portal, uređaju za igranje na daljinu

sony-je-otkrio-detalje-o-playstation-portal,-uredjaju-za-igranje-na-daljinu

Konačno imamo više detalja o PlayStation Portal, uređaju koji bi trebao omogućiti daljinsko igranje igara. Kako se radi o uređaju za igranje na daljinu, igrači će se povezati sa svojim PlayStationom 5 putem Wi-Fi-ja i tako će igrati igre koje imaju instalirane na konzoli.

PlayStation Portal
Izvor: Sony

Opremljen je 8-inčnim LCD zaslonom koji je sposoban prikazati igre u 1080p 60 fps-a. U suštini, posjeduje sve značajke kao i standardni DualSense kontroler za PS5,  ovdje govorimo o adaptivnim trigerima i haptičkoj vibraciji, koje će učiniti da se korisnik osjeća kao da igra s DualSense kontrolerom.

Također posjeduje 3,5 mm ulaz za slušalice. Ipak, tu su i neke mane samog uređaja. Prvo, nema Bluetooth, već Wi-Fi i PlayStation Link (nova tehnologija povezivanja slušalica). Dalje, nećete moći pokrenuti ništa lokalno, tako da čim izgubite Wi-Fi, zaboravite na igranje. Uz to, neće biti podržan ni streaming preko  PlayStation Plus Premiuma.

Trebat će vam Wi-Fi veza od najmanje 5 Mbps, ali za najbolju kvalitetu preporučuje se 15 Mbps. Sve ovo za 220 eura. Previše? Rekli bi da, pogotovo za nešto što se može izvesti spajanjem kontrolera s mobitelom, te putem njega pokrenuti Remote Play opciju.pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top