Skip to content

Stigao je datum izlaska i cijena Lenovo Legion Go ručnog gaming PC-ja

stigao-je-datum-izlaska-i-cijena-lenovo-legion-go-rucnog-gaming-pc-ja

Na tržištu ručnih gaming PC-jeva trenutno vladaju Steam Deck i ASUS ROG Ally, no uskoro će im se pridružiti treći igrač. Ručni PC iz Lenova zvan Legion Go trebao bi ponuditi bolji hardver od gore pomenutih rivala, ali uz nešto veću cijenu. Windows Central se preko svojih pouzdanih izvora dokopao informacija o Lenovo Legion Go, među kojima su specifikacije i cijena samog uređaja, pa i datum izlaska.

LENOVO-LEGION-GO-HERO

Evo što iz Windows Centrala znaju: Legion Go će koristiti Windows 11 OS. Borit će se protiv Steam Deck, ROG Ally i AYANEO uređaja. Predstavljanje će uslijediti na IFA sajmu u Berlinu 1. rujna. Uređaj će biti pokrenut Ryzen Z1 Extreme procesorom sa 16 GB LPDDR5X RAM-a (brzine 7500 MHz) i 256 GB, 512 GB i 1 TB M.2 SSD-a. Koristit će 8,8-inčni IPS zaslon rezolucije 2560 x 1600 piksela s brzinom osvježavanja od 144 Hz.

Baterija će biti nešto veća nego kod konkurenata –  49,2 WH. Kontrolere će biti moguće odvojiti, te će bez njih Legion Go težiti 640 g, a s njima 854 g. Tu će se nalaziti još 3.5 mm audio priključak, micro SD utor i dva USB Type-C porta putem kojih možemo povezati npr. nove AR naočale od tvrtke Lenovo (1920 x 1080 piksela po oku). Uz kupnju, dolazi pretplata na Xbox Game Pass u trajanju od 3 mjeseca.

Lenovo Legion Go će navodno biti dostupan od listopada po cijeni od 799 eura/799 dolarapcchip.hr

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept