Stižu omoti za Xbox Series X konzolu

stizu-omoti-za-xbox-series-x-konzolu

Na PlayStation 5 konzoli već je odavno moguće mijenjati boje poklopca. stoga se slično rješenja na Xboxu moralo pojaviti kad tad. Microsoft je predstavio službene omote za svoju Xbox Series X konzolu. Omot je plastičan i savitljiv, te se ne lijepi na samu konzolu već se omota oko nje. S unutrašnje strane nalazi se silikon koji sprječava klizanje, a ako ste se uplašili da će omot zatvoriti rupe za ventilaciju, nema brige. Ima odgovarajuće izreze za sve otvore kako bi se osigurao slobodan protok zraka.

Stižu omoti za Xbox Series X konzolu

Predstavljena su tri omota: Starfield i dva kamuflažna (Mineral Camo i Arctic Camo). Omoti će se prodavati u SAD-u, Kanadi i Europi, Starfield omot koštat će 50 dolara, dok će Mineral Camo i Arctic Camo koštati 45 dolara. Starfield omot u prodaju stiže 10. listopada, dok Mineral Camo i Arctic Camo stižu 10. studenog (Arctic Camo neće biti dostupan u Europi).pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top