skip to Main Content
Keks Pay u dvije godine prikupio 175.000 korisnika
Keks-pay-u-dvije-godine-prikupio-175.000-korisnika

Aplikacija KEKS Pay, koju je Erste banka korisnicima ponudila prije nešto više od dvije godine, u protekloj je godini zabilježila stopostotni porast broja korisnika, kojih je trenutačno oko 175 tisuća, objavili su iz Erste banke.
Iako su se navike korisnika uslijed pandemijskih uvjeta značajno promijenile te se primarna funkcija KEKS Paya, raspodjela troškova, zbog objektivnih okolnosti koristi nešto manje, ukupni broj transakcija porastao je s 400 tisuća u 2019. godini, na više od milijun u prošloj godini.
Njihov je volumen iznosio oko 226 milijuna kuna, u odnosu na 65 milijuna kuna tijekom 2019. godine. Zanimljivost koja KEKS Pay prati od samih početaka je podatak da nešto više od 75 posto korisnika aplikacije nisu klijenti Erste banke.
Mogućnost doniranja, raznim humanitarnim inicijativama i udrugama, pokazala se kao  jedna od važnijih funkcionalnosti KEKS Paya, a tu se posebno ističe brzina kojom je omogućeno doniranje Zakladi Solidarna i Fondu 5.5 nakon potresa koji su pogodili područje Sisačko-moslavačke županije. Na taj je način prikupljeno nešto više od dva milijuna kuna, od ukupnih 9,3 milijuna.
Niz korisnih funkcionalnosti
Opcije koje je veliki broj korisnika prepoznao kao korisne su i plaćanje parkinga putem aplikacije KEKS Pay, kupnja bonova za mobitel i nadoplata ENC uređaja, a u prošloj je godini, zahvaljujući realizaciji tzv. plug-inova za platforme WooComerce i Magento, značajno porasla i kupnja KEKS Payom u internetskim trgovinama.
„Zadovoljan sam zbog činjenice da KEKS Pay i dalje raste, u svim segmentima, bilo da se radi o broju i volumenu transakcija ili o broju korisnika općenito. Unatoč pandemijskim uvjetima, lockdownu, KEKS Pay i dalje je zadržao relevantnost u očima svojih korisnika, koji aplikaciju upotrebljavaju u sve većoj mjeri. Također, činjenica da možemo brzo i jednostavno omogućiti svima onima koji žele pomoći, da doniraju onima kojima je to najpotrebnije, dodatni je plus naše aplikacije koji je u velikoj mjeri prepoznat, što nas u timu sve zajedno jako veseli.”, istaknuo je ovom prilikom Dejan Donev, voditelj Tima za digitalnu transformaciju Erste banke.

20

Vezani članci

Back To Top
Search