skip to Main Content
Konačno, m-ba aplikaciju sada možete aktivirati bez odlaska na šalter

Nova funkcionalnost UniCredit-ove m-ba aplikacije sada omogućava aktivaciju aplikacije za sve postojeće korisnike m-ba usluge bez odlaska u poslovnicu ili poziva na Podršku korisnicima. Ukoliko ste promijenili mobilni uređaj, zaključali ili obrisali m-ba aplikaciju, na jednostavan način možete zatražiti nove aktivacijske kodove i aktivirati m-ba.

Postupak aktivacije m-ba aplikacije uz pomoć Vaše kartice i broja mobilnog telefona započinjete odabirom opcije AKTIVACIJA. Prilikom ulaska na Aktiviraj aplikaciju odaberite opciju Aktivirajte m-ba pomoću Vaše UniCredit kartice i istu potvrdite odabirom ZAPOČNI AKTIVACIJU na dnu zaslona.

Na sljedećem zaslonu potrebno je unijeti broj kartice u za to određena polja te po popunjavanju istih na dnu odabrati DALJE. Na zaslonu Potvrda broja mobilnog telefona potrebno je unijeti nedostajuće znamenke Vašeg broja mobitela u za to predviđena mjesta i na dnu odabrati POTVRDI. Sljedeći zaslon je u postupku aktivacije različit u ovisnosti o operativnom sustavu (Android ili iOS) mobilnog uređaja.

Mobitel sa Android operativnim sustavom
Zaprimit ćete SMS koji će m-ba aplikacija automatski pročitati
i odvesti Vas na naredni korak postavljanja PIN-a (nije potrebno otvarati SMS).

Mobitel sa iOS operativnim sustavom
Nakon što zaprimite SMS, potrebno je isti otvoriti i odabrati
link koji se nalazi u SMS poruci te će Vas aplikacija odvesti na naredni korak postavljanja PIN-a.

U završnom koraku potrebno je postaviti PIN koji ćete kasnije koristiti za prijavu u m-ba aplikaciju. Odaberite i unesite samo Vama poznatu kombinaciju brojeva koju ćete koristiti za buduće prijave u m-ba i/ili m-token aplikaciju. Možete odabrati dužinu PIN-a od minimalno 6 numeričkih znakova. PIN ne smije biti niz istih ili uzastopnih znakova.

Sljedeći zaslon potvrđuje uspješnost aktivacije m-ba aplikacije. Vaša m-ba aplikacija je spremna za korištenje!

Kompletno uputstvo sa ilustracijom možete pogledati na ovome linku.

unicredit.ba

137

Vezani članci

Back To Top
Search