Konferencija IT Reboot od 15. do 17. decembra u Travniku

IT Reboot je prvi sajam informacijskih tehnologija ovog tipa u Bosni i Hercegovini, organizovan s ciljem kreiranja preduslova za razvoj IT industrije u BiH, posebno u Travniku i Centralnoj Bosni, javlja portal Travnički.info.
Ove godine biće održan od 15. do 17. decembra.
Organizovanjem sajma Travnik je napravio ogroman iskorak u kreiranju podsticajnog okruženja za IT kompanije i poduzetnike u Travniku, posebno za mlade koji su ogroman potencijal za IT industriju.
Prošlogodišnja IT Reboot konferencija okupila je stručnjake iz različitih sfera IT industrije, koji su podijelili svoja iskustva iz IT poduzetništva i svoj put ka uspjehu, te motivisali mlade da se i sami upuste u te vode. Brojni izlagači iz IT industrije imali su priliku predstaviti svoje proizvode i usluge na expo zoni sajma, ostvariti kontakte i umrežiti se, te otvoriti mogućnost saradnje u budućnosti.
IT industrija napreduje vrtoglavom brzinom, pa je i ovogodišnji IT reboot vol 2.0 unaprijeđen dodatnim sadržajima, kako bi donio najmodernije svjetske IT trendove u Travnik i BiH.
DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top