Musk zaposlenicima Twittera zabranjuje rad od kuće, moraju barem 40 sati sedmično biti u uredu

musk-zaposlenicima-twittera-zabranjuje-rad-od-kuce,-moraju-barem-40-sati-sedmicno-biti-u-uredu

Elon Musk je u svom prvom e-mailu zaposlenicima Twittera rekao kako više neće dopuštati rad od kuće te da očekuje da su barem 40 sati sedmično u uredu, prenosi u četvrtak Bloomberg News

Musk, multimilijarder koji je prije samo dva tjedna preuzeo društvenu mrežu za 44 milijardi dolara, otpustio je polovinu zaposlenika i nekoliko direktora te je najavio niz novih mjera poput uvođenja naplate 8 dolara za Twitter Blue pretplatu. Musk je zaposlenicima rekao kako želi da Twitter pola prihoda dobiva od pretplate, stoji u izvješću Bloomberga.

Kad je Twitter u martu ponovno otvorio urede, zaposlenicima je rečeno da mogu i dalje raditi od doma, ako to žele. Muskov potez odražava njegovu politiku i u drugim kompanijama, SpaceXu i Tesli, u kojima zaposlenici također moraju najmanje 40 sati tjedno biti u uredu.


poslovnenovine.ba

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top