Skip to content

Na MWC-u, najvećem skupu mobilne industrije u svijetu, preko 2.000 izlagača i sponzora

na-mwc-u,-najvecem-skupu-mobilne-industrije-u-svijetu,-preko-2.000-izlagaca-i-sponzora

Više od 2.000 izlagača i sponzora očekuje se na Mobile World Congress (MWC), najvećem godišnjem okupljanju mobilne industrije u svijetu, koji se od danas do 2. ožujka održava u Barceloni.

“MWC Barcelona dugo je bio mjesto okupljanja mobilne industrije. Ove godine idemo dalje od ‘mobilnog’ pružajući nezaobilazan prostor za oslobađanje tehnologije sutrašnjice, danas”, izjavio je u najavi MWC-a, Mats Granryd, generalni direktor GSM Asocijacije, koja je i organizator ovog događaja.

Ovogodišnja tema MWC-a je ‘Velocity’ (Brzina) i bit će utkana u pet ključnih smjerova za raspravu: 5G ubrzanje, Reality+, OpenNet, FinTech i Digital Everything.

U GSMA paviljonu bit će predstavljene najnovije inovacije u mobilnoj industriji s demonstracijama i impresivnim iskustvima kao što je mobilni IoT nogometni izazov. Također, MWC Ministarski program, najveće globalno okupljanje kreatora politika i donositelja odluka koji omogućuju digitalnu ekonomiju, okupit će ministre, čelnike regulatornih tijela i tijela za zaštitu podataka iz velikog broja država, kako bi s izvršnim direktorima mobilne industrije i višim predstavnicima međunarodnih organizacija razmijenili znanja te raspravljali o prioritetnim političkim i regulatornim pitanjima.

Na MWC-u redovito sudjeluju sve vodeće svjetske kompanije iz mobilne industrije, uključujući Huawei.

“Dok koračamo prema inteligentnom svijetu, digitalna infrastruktura za ljude, domove i industrije suočava se s nizom novih zahtjeva bez presedana. ICT tehnologije poput 5G, clouda i umjetne inteligencije spajaju se brže nego ikad i potiču inovacije”, poručuju iz Hauweija najavljujući svoj nastup na ovogodišnjem MWC-u.

Iz Huaweija ističu da žele istražiti ključne mogućnosti koje mogu pomoći kompanijama da zadovolje rastuću potražnju i oslobode više prilika za novi rast.

“Huawei je laserski usredotočen na razvoj pojednostavljene, zelene i inteligentne ICT infrastrukture kako bi pomogao ubrzati digitalnu transformaciju i osnažiti inovacije. Zajedno s operaterima i partnerima širom svijeta, potaknuli smo rastuću i uspješnu industriju 5G”, navode iz Huaweija.

Sada već rade na postavljanju temelja za sljedeći korak naprijed, a to je 5.5G.


poslovnenovine.ba

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept