skip to Main Content
Nastavak suradnje Ericsson Nikole Tesle i HT-a Mostar
Nastavak-suradnje-ericsson-nikole-tesle-i-ht-a-mostar

Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT-a Mostar, i Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, potpisali su novi ugovor vrijedan 7,5 milijuna kuna, objavljeno je iz ENT-a.
Ugovorena je implementacija najnovije tehnološke inačice višemedijskog podsustava temeljenog na Internet protokolu (IP Multimedia Subsystem – IMS) koja omogućuje virtualizaciju mrežnih funkcija. U sklopu ugovora nadogradit će se i sustav za mjerenje performansi mreže.
Također, bit će implementirano novo Ericsson Diameter Signaling Controller rješenje koje predstavlja odgovor na rastuću IP komunikaciju među mrežnim elementima jezgrene LTE mreže, navodi se u priopćenju.
Danas već 130 pružatelja usluga širom svijeta koristi ovo rješenje u cloud centrima kako bi LTE i VoLTE korisnicima osiguralo optimalnu pokrivenost.
Dodatno, lakše upravljanje radom s korisnicima u mrežama roaming partnera postići će se uvođenjem rješenja Steering of Roaming. Aktivnosti na realizaciji ugovorenog posla kreću odmah, unatoč izazovnim okolnostima u okruženju.
Realizacijom ovog ugovora HT-u Mostar će se omogućiti jednostavnije i agilnije upravljanje te održavanje ugovorenih rješenja kao i kreiranje novih naprednih usluga na zadovoljstvo krajnjih korisnika.

221

Vezani članci

Back To Top
Search