skip to Main Content
Prvi Amazon streaming player koji nudi Wi-Fi 6 podršku
Nova verzija Amazonovog Fire TV streaming sticka

Amazon je predstavio novu verziju svog popularnog Fire TV streaming sticka.

Fire TV Stick 4K Max je 40% snažniji od Fire TV Stick 4K i ima novi četverojezgarni procesor od 1,8 GHz i 2 GB RAM-a. To omogućuje aplikacijama da se brže pokreću, a navigacija izgleda fluidnije.

To je ujedno i prvi Amazon streaming player za reprodukciju sadržaja koji nudi Wi-Fi 6 podršku i koristi najnoviji Mediatek MT7921LS Wi-Fi 6 čipset, što znači glatkiji prijenos u 4K-u kada se koristi više uređaja povezanih s Wi-Fi 6.

Fire TV Stick 4K Max podržava 4K UHD, HDR i HDR10+ streaming, kao i Dolby Vision i Dolby Atmos. Dolazi s najnovijim Alexa Voice daljinskim upravljačem za direktno pretraživanje sadržaja. Četiri unaprijed postavljena dugmeta dodijeljena su Prime Video, Netflix, Disney+ i Amazon muzici.

Sadržaj je između ostalog dostupan i na BBC iPlayer -u, ITV Hub -u, Apple TV -u, BT Sport -u i UKTV Play -u.

Uređaj se može bežično povezati s kompatibilnim uređajima kao što je Echo Studio Echo Studio ili parom pametnih zvučnika Echo (četvrte generacije) za uronjeni zvuk, uključujući višekanalne Dolby audio formate

Također ima način rada s niskom potrošnjom energije za inteligentno uštedu energije pri odlasku u san i uštedu energije tijekom vijeka trajanja uređaja.

Fire TV Stick 4K Max dostupan je za predbilježbu po cijeni od 54,99 GBP. Dostava počinje 7. oktobra.

70

Vezani članci

Back To Top
Search