Obscale iz Srebrenika: Mlada kompanija koja osvaja svijet affiliate marketinga

obscale-iz-srebrenika:-mlada-kompanija-koja-osvaja-svijet-affiliate-marketinga

U današnjem dinamičnom svijetu affiliate marketinga, OBSCALE iz Srebrenika ističe se kao kompanija koja je uspjela iskoristiti ključni trenutak za izravnu interakciju s partnerima i vodećim akterima u industriji. Njihova nedavna ekspedicija u Indiju predstavila je njihova dva brenda, Scale Lead Nutra Affiliate Network i CupidAffiliates Dating Affiliate Network, svijetu affiliate marketinga.

Na početku, Ešef Ćosić, direktor kompanije OBSCALE iz Srebrenika, izrazio je iskrenu zahvalnost za interesovanje za njihovu ekspediciju u Indiju i istakao važnost ovog događanja. “Ovo putovanje nije bilo samo još jedno u nizu, već je predstavljalo ključan trenutak za naša dva brenda, Scale Lead Nutra Affiliate Network i CupidAffiliates Dating Affiliate Network, omogućujući nam da se predstavimo globalnoj zajednici i uspostavimo nove, vrlo važne poslovne veze,” rekao je Ćosić.

Njihov stručni tim je aktivno koristio priliku za razmjenu znanja, učenje iz prve ruke i diskusiju o najnovijim trendovima i inovacijama koje oblikuju budućnost affiliate marketinga. Njihova jedinstvena ponuda u svijetu nutraceutika kroz brend Scale Lead Nutra Affiliate Network privukla je pažnju svojom inovativnošću i stručnošću, dok je CupidAffiliates, usmjeren prema dating niši, istaknuo se svojom specifičnošću.

Ešef Ćosić dalje je istakao: “Bili smo aktivno prisutni u Indiji, što nam je pružilo jedinstvenu priliku za izravnu interakciju s partnerima, klijentima i ostalim ključnim akterima unutar industrije. Naš stručni tim iskoristio je ovu prigodu za razmjenu znanja, učenje iz prve ruke i dubinsku diskusiju o najnovijim trendovima i inovacijama koje oblikuju budućnost affiliate marketinga.

U razgovoru s osnivačem kompanije, saznali smo da kompanija OBSCALE shvaća da je ovo samo početak njihove priče.

“Svjesni smo da je ovo samo početak i da nas očekuje mnogo rada, ali smo istovremeno uzbuđeni i posvećeni neprestanom unapređenju naših usluga, proširenju naše mreže afilijacija i pružanju izvanredne podrške našim partnerima,” naglasio je Ćosić.

Na kraju, ovaj putopis kroz uspon kompanije OBSCALE iz Srebrenika jasno pokazuje da affiliate marketing nudi mnoge mogućnosti za rast i uspjeh. Njihova predanost inovacijama i kontinuiranom unapređenju usluga čini ih ključnim igračem u ovoj brzorastućoj industriji. Budućnost izgleda svijetlo za OBSCALE d.o.o., a njihova priča će nastaviti inspirisati druge na putovanju prema novom poslovnom uspjehu.


poslovnenovine.ba

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top