Skip to content

Očekivani prihod Huaweija u 2022. godini oko 87 milijardi eura

ocekivani-prihod-huaweija-u-2022.-godini-oko-87-milijardi-eura

Potpredsjednik Enterprise Business Group kineskog tehnološkog giganta “Huawei” Bob Chen rekao je u Barseloni da će očekivani prihod kompanije od prodaje u 2022. godini biti oko 87 milijardi eura /636,9 milijardi juana/ te dodao da je poslovanje zadržalo brz rast.

Chen je na konferenciji za novinare na Mobile World Congressu rekao da je Enterprise Business Group posvećena olakšavanju digitalne transformacije za industrije kao što su finansije, vlada, transport i energija.

On je naveo da su u ovoj kompaniji razvili više od 100 rješenja za širok spektar industrijskih scenarija.

Tema Mobile World Congressa je “Vodeća digitalna infrastruktura za novu vrijednost zajedno”, gdje su najavljene poslovne strategije kompanije Huawei za pomoć malim i srednjim preduzećima (MSP) da postanu digitalna.

Chen kaže da je globalna poslovna strategija Huawei-a za mala i srednja preduzeća povećanje ulaganja na ovom tržištu kako bi se potaknuli partneri da postignu poslovni uspjeh.

Huaweijev izvršni direktor Global Digital Finance, Jason Kao, rekao je da je ova kompanija u finansijskoj industriji radila sa klijentima i partnerima na podršci finansijskim institucijama u izgradnji održivih digitalnih eko-sistema.

Kao je istakao da su mobilne i inteligentne finansijske usluge sve popularnije, a da su ključne oblasti digitalizovane.

Huawei nastoji da ubrza primjenu tehnologije u šest oblasti, uključujući prelazak sa transakcija na digitalno angažovanje, razvoj aplikacija i podataka zasnovanih na oblaku, kao i poboljšanje analize podataka u realnom vremenu. Na ovaj način pomažemo finansijskim klijentima da ubrzaju promjene, inovativno poboljšaju produktivnost i učine produktivnost vidljivom i ubrzaju evoluciju ka budućnosti”, istaknuo je Kao.

Globalni šef industrije javnih usluga u ovoj kompaniji Hong-Eng Koh rekao je da u pogledu javnih usluga “Huawei” koristi informaciono-komunikacione tehnologije /IKT/, kako bi javne usluge učinio praktičnijim i efikasnijim.

Koh je naglasio da “Huawei” isporučuje pametna rješenja u zdravstvu u četiri scenarija – potpuno optičko medicinsko snimanje, pametno odjeljenje, digitalna patologija i zdravstvena IKT infrastruktura.

“Ova rješenja omogućavaju pacijentima da iskuse praktičnije medicinske usluge, dok istovremeno pomažu medicinskom osoblju da poboljša svoju ukupnu efikasnost, realizujući visokokvalitetno liječenje i visoko efikasno upravljanje”, rekao je Koh.

Iz “Huawei” najavljuju da će nastaviti da sarađuju sa partnerima, kako bi kompanija ostala usredsređena na kupce, produbila angažovanje na scenarijima industrije i odgovorila na promjenjive zahtjeve kroz inovacije.

“Huawei” će podržati klijente na njihovom putu digitalne transformacije i ubrzati digitalizaciju među malim i srednjim preduzećima u potrazi za povezanijim i inteligentnijim svijetom.


poslovnenovine.ba

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept