Skip to content

Od srijede Međunarodni simpozijum “Infoteh- Jahorina”

infoteh

Na Jahorini će u srijedu, 15. marta, biti otvoren 22. Međunarodni naučno-stručni simpozijuma “Infoteh – Jahorina 2023”, u organizaciji Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Svečana ceremonija otvaranja Simpozijuma biće upriličena u 11.00 časova u hotelu “Rajska dolina”, najavljeno je sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Međunarodni simpozijum “Infoteh Jahorina” okuplja stručnjake, naučnike, inženjere, istraživače i studente iz oblasti informacionih tehnologija i njihove primjene u oblasti sistema upravljanja, komunikacionih sistema, proizvodnih i elektronskih sistema, elektroenergetike i drugih oblasti elektrotehnike i računarstva, prenosi princip.news.

Prvi simpozijum “Infoteh Jahorina” održan je 2001. godine, nakon čega privlači značajan broj učesnika uglavnom iz regiona zapadnog Balkana i održava dobar kvalitet i broj prijavljenih i prezentovanih radova.

U saopštenju se navodi da “Infoteh Jahorina” danas predstavlja jedan od vodećih skupova u regionu posvećenih oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija i njihovoj primjeni u različitim oblastima.

Simpozijum se održava do 17. marta.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept