Skip to content

Otvorene registracije za Adria Security Summit 2023 u Ljubljani

adria-summit
Dugo očekivani Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 objavljuje da je zvanična registracija za ovaj događaj otvorena od 1. juna 2023. do zatvaranja Summita koji se u slovenačku prijestolnicu Ljubljanu vraća od 25 – 26. oktobra 2023. godine. Mjesto održavanja je prestižni izložbeno-konferencijski centar Gospodarsko razstavišče koji će podržati obećanje organizatora o fokusu Summit-a na promociju globalne saradnje među različitim industrijama.
Nadovezujući se na uspjeh prethodnih izdanja, industrijski lideri iz različitih sektora uključujući sigurnost, cyber sigurnost, IoT, ICT, pametna rješenja, mobilnost i automatizaciju sada se mogu pridružiti nizu ostalih istaknutih učesnika Summit-a.
Registrovane učesnike očekuje vrhunsko iskustvo poslovnog umrežavanja/networking-a koje će biti dostupno od početka oktobra do zatvaranja događaja, uz aktivnu podršku organizatora.
Koristeći naprednu b2Match platformu, učesnici će se povezati sa stručnjacima, insajderima i potencijalnim partnerima iz svih sektora, kako na licu mjesta tako i navedene platforme. Uz širok spektar mogućnosti umrežavanja dostupnih od momenta registracije, posjetitelji će imati dovoljno vremena da uspostave kvalitetne poslovne veze i uzajamno korisnu saradnju, te razmijene vrijedne informacije i iskustva.
Registracija se može izvršiti putem ovog linka.
Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept