Otvorene registracije za Adria Security Summit 2023 u Ljubljani

0
Dugo očekivani Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 objavljuje da je zvanična registracija za ovaj događaj otvorena od 1. juna 2023. do zatvaranja Summita koji se u slovenačku prijestolnicu Ljubljanu vraća od 25 – 26. oktobra 2023. godine. Mjesto održavanja je prestižni izložbeno-konferencijski centar Gospodarsko razstavišče koji će podržati obećanje organizatora o fokusu Summit-a na promociju globalne saradnje među različitim industrijama.
Nadovezujući se na uspjeh prethodnih izdanja, industrijski lideri iz različitih sektora uključujući sigurnost, cyber sigurnost, IoT, ICT, pametna rješenja, mobilnost i automatizaciju sada se mogu pridružiti nizu ostalih istaknutih učesnika Summit-a.
Registrovane učesnike očekuje vrhunsko iskustvo poslovnog umrežavanja/networking-a koje će biti dostupno od početka oktobra do zatvaranja događaja, uz aktivnu podršku organizatora.
Koristeći naprednu b2Match platformu, učesnici će se povezati sa stručnjacima, insajderima i potencijalnim partnerima iz svih sektora, kako na licu mjesta tako i navedene platforme. Uz širok spektar mogućnosti umrežavanja dostupnih od momenta registracije, posjetitelji će imati dovoljno vremena da uspostave kvalitetne poslovne veze i uzajamno korisnu saradnju, te razmijene vrijedne informacije i iskustva.
Registracija se može izvršiti putem ovog linka.