Ovaj novembar je “Dell novembar”: Tehnologija koja razumije sve vaše potrebe i povoljne cijene

ovaj-novembar-je-“dell-novembar”:-tehnologija-koja-razumije-sve-vase-potrebe-i-povoljne-cijene

Dobrodošli u svijet Dell laptopa, desktop računara i monitora u kojem ćete ovog novembra pronaći ono što vam odgovara, bilo da ste biznismeni, kreativci ili studenti. Odabrani proizvodi u ponudi su po sniženim cijenama sve do 30. novembra 2023. godine ili dok traju zalihe.

Zašto izabrati Dell?

Dell kao brend još od davne 1984. godine simbol je pouzdanosti, inovativnosti i prilagodljivosti. U svijetu u kojem se tehnološke potrebe neprestano mijenjaju, to nije lako postići. Zbog toga su Dell rješenja i proizvodi cijenjeni i poznati kao tehnologija koja razumije naše potrebe. Takva je i ova posebna ponuda laptopa, desktopa i monitora.

Nova sezona i novi počeci

Dok se ovog novembra pripremate za zimu, neka vas Dell promotivna ponuda inspiriše na novi početak i novu produktivnost u poslu i učenju, ali i novi val zabave i digitalnog povezivanja sa dragim ljudima. Predpraznična kupovina ne samo da donosi priliku za uštede, već vas spašava uobičajenih gužvi u vrijeme praznične prodaje.

A šta je u ponudi?

Za vas smo odabrali tri odlična Dell Vostro proizvoda.

Laptop Dell Vostro 3510 je savršen za poslovne korisnike. Možete ga zapamtiti i po ovoj formuli:

3 – kao tri ključne karakteristike – brzina, efikasnost i pouzdanost,

5 – kao “pet zvjezdica” za korisničko iskustvo koje omogućava,

1 – jer je tako svestran da predstavlja “jedan za sve”

0 – kao nula briga pri svakodnevnom korištenju, čemu svi težimo.

Business desktop računar Dell Vostro 3910 ili Vostro Tower je poznat po svojoj snazi koja inspiriše i stoga ga posebno vole kreativci i profesionalci koji traže beskompromisnu produktivnost. Obilje mogućnosti nudi moćni procesor Intel® Core™ 12. generacije, a sjajna grafika i povezivost su neupitni. Sva fleksibilnost koja vam je potrebna je tu pa se lako povezujete sa monitorima i uređajima putem HDMI 1.4b i Display Porta.

Laptop Dell Vostro 3520 je uređaj koji ćete zavoljeti na prvu. Zahvaljujući snažnom procesoru, Vostro 3520 omogućava brzu i efikasnu obradu podataka. Sa do 16GB DDR4 SSD-a, korisnici mogu uživati u glatkim performansama bez zastoja, što je idealno za multitasking. Jaka baterija i mogućnost brzog punjenja čine ga idealnim za korisnike u pokretu koji ne žele brinuti o napajanju. Od drugih karakteristika izdvajamo tastaturu otpornu na prolijevanje, koja smanjuje stres u slučaju nezgoda, TÜV Rheinland certifikaciju i Dell ComfortView tehnologiju koje smanjuju štetno plavo svjetlo, čime je vašim očima ugodno gledati u ekran i kad to morate činiti duže vrijeme.

Monitori koji caruju vašim radnim prostorom

E serija – monitori kao što je E2424HS – poznati su po svojim pristupačnim cijenama i pouzdanošću koja nikada ne dolazi u pitanje. Za kancelarije i u domovima, ovi monitori nude optimalan balans između performansi, kvaliteta slike i ergonomskih karakteristika.

S serija monitora iz Della, kao što je model S2721QS, dizajnirana je s fokusom na profesionalnu upotrebu. Izvanredna rezolucija i kvalitet slike, IPS tehnologija za izvanredan prikaz boja iz svih uglova, ergonomske opcije poput podešavanja visine, nagiba, okretanja i pivotiranja, kao i povezivost i energetska efikasnost su glavne funkcije ove serije. Dodajmo tome i elegantan izgled i brojne opcije povezivanja i bit će vam jasno o kakvim vrhunskim monitorima govorimo i koliko se ovdje profesionalizam susreće sa perfekcijom.

Nismo zaboravili ni P seriju, optimizovanu za produktivnost, sa QHD ekranom koji donosi svu jasnoću i detalje koje možete zamisliti. Ovi Dell monitori, među kojima je i model P2423DE, imaju obilje portova za povezivanje, a Dell Express Daisy Chaining omogućava lako povezivanje dva monitora, povećavajući produktivnost za do 41%. Dell Easy Arrange dodatno poboljšava multitasking, omogućavajući organizovanje aplikacija i prozora efikasnije. Namjestite ga po želji, organizujte svoj radni prostor, a imajte u vidu i da koristi 85% reciklirane plastike i podržava PowerNap opciju za uštedu energije.

Gdje pronaći Dell novembarsku ponudu?

Sada kad ste vidjeli šta je sve u ponudi, ostavite sebi dovoljno vremena da razmislite o opcijama, ali ne razmišljajte predugo jer Dell promo ponuda traje do kraja novembra. Posjetite webshop nekog od naših partnera: Imel, Imtec, Abcshop.ba, Biscommerce, Mint ICT te Plus.ba i Doper.ba i pronađite svoj novi omiljeni uređaj. Neka novembar bude mjesec za nove početke.


poslovnenovine.ba

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top