skip to Main Content
Revolut kreće i kao banka u Hrvatskoj
Revolut-krece-i-kao-banka-u-hrvatskoj

Revolut, globalna financijska platforma, otvorio je svoju europsku banku za klijente u Hrvatskoj, koji sada mogu nadograditi svoju aplikaciju Revolut Bank dodatnim uslugama.
Depoziti klijenata u Hrvatskoj koji počnu koristiti Revolut Bank dodatne usluge sada će biti zaštićeni shemom osiguranja depozita.
Do danas je Revolut privukao više od 150 000 klijenata u Hrvatskoj, a zahvaljujući brzorastućoj financijskoj tehnologiji, uvjereni smo da će depozitni računi, uz široku paletu proizvoda i usluga tvrtke Revolut, pružiti klijentima u Hrvatskoj veću kontrolu, vrijednost i sigurnost od tradicionalne banke, navodi se u priopćenju.
150 tisuća klijenata u Hrvatskoj
„Revolut je sada najbrže rastuća tvrtka financijske tehnologije u Europi jer stavljamo klijenta u središte svega što radimo. Naš dizajn proizvoda je bez premca, nemamo skrivenih naknada i neprestano gradimo nove i inovativne financijske proizvode“, rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut Bank.
„Pokretanje banke u Hrvatskoj pružit će našim klijentima veću razinu sigurnosti i povjerenja i omogućit će nam lansiranje niza novih proizvoda i usluga u bliskoj budućnosti“, dodao je Mirkės.
Do danas je grupa Revolut prikupila gotovo milijardu dolara ulaganja, a njezina vrijednost nedavno je procijenjena na 5,5 milijardi dolara.

38

Vezani članci

Back To Top
Search