skip to Main Content
Serengeti postao prvi lokalni Appian partner u Hrvatskoj
Serengeti-postao-prvi-lokalni-appian-partner-u-hrvatskoj

Goran Kalanj, direktor i vlasnik tvrtke Serengeti
Serengeti, konzultantska tvrtka koja pruža usluge razvoja enterprise rješenja i jedna je od najvećih developerskih tvrtki u Hrvatskoj, izabrana za prvog lokalnog Appian partnera u Hrvatskoj, ali i našoj cijeloj regiji.
Appian je kompanija za cloud computing sa sjedištem u američkoj savveznoj državi Virdžiniji. Nudi automatiziranu low-code platformu koja ubrzava razvoj važnih poslovnih aplikacija. Brojne velike svjetske tvrtke koriste Appian aplikacije za poboljšanje korisničkog iskustva, postizanje operativne izvrsnosti te jednostavnije globalno upravljanje rizicima i usklađenosti. Među korisnicima su KPMG, Deloitte, Daimler, Bayer, gsk, Hella te Lavazza.
“Čast nam je i zadovoljstvo što je tvrtka Serengeti postala ovlašteni Appian partner. Ovo partnerstvo će imati ključnu ulogu za naš rast u Hrvatskoj“, rekao je Erik de Haas, Appian VP Partners EMEA & ACAP. “Kombinacijom njihovih konzultantskih usluga i usluga razvoja enterprise rješenja, očekujemo sjajne stvari u 2021. godini i u budućnosti općenito.“
Appianov izbor partnera je potvrđuje da je iznimna reputacija Serengetija utemeljena na odličnim ocjenama od strane klijenata, dubokoj ekspertizi enterprise software developmenta, iskustvu rada u zapadnim zemljama, širokim kompetencijama u BPM području (Business Process Management) prepoznata i u međunarodnoj IT zajednici.
Serengetijevi certificirani Appian stručnjaci predstavljaju dodanu vrijednost za uspostavu ovog vrijednog partnerstva.
Izgradnja specijalističkih znanja i konzultantskih kompetencija
“Partnerstvo s Appianom, koji je po Gartner magic quadrantu leader u čak tri povezana područj – Enterprise Low-Code Application Platforms (LCAP), BPM i Case Managementu – omogućit će nam daljnju izgradnju naših specijalističkih znanja, konzultantskih kompetencija i domenskog poznavanja pojedinih industrija. Koliko je Appian snažan partner najbolje govori podatak da su njihovi klijenti 9 od top 10 biotehnoloških i farmaceutskih kompanija, 6 od 10 vodećih svjetskih osiguravatelja te 13 od 20 vodećih svjetskih banaka”, rekao je izvršni direktor Serengetija Goran Kalanj.
“Ovim partnerstvom Serengeti se svrstava uz bok svjetski priznatih konzultanata poput KPMG-a, Deloittea, ili Accenturea, koji također nose status Appian partnera”, dodao je Kalanj.
Serengetiju će ovo partnerstvo omogućiti daljnji razvoj BPM i RPA (Robot Process Automatization) kompetencija te rad na projektima modernizacije enterprise sustava u Hrvatskoj i inozemstvu. S druge strane, klijentima će omogućiti lakšu automatizaciju poslovnih procesa, robotizaciju i modernizaciju aplikacija na bazi Gartner market leading BPM platforme.
4 nagrade utemeljene na zadovoljstvu klijenata
Nakon što su iz Serengetija početkom listopada objavili da su postali suvlasnikom RedAI aplikacije, početkom studenog objavili su vijest o dobivanju važnog klijenta u Kaliforniji. Ovu godinu zaključuju s ukupno 4 nagrade nezavisne platforme za B2B recenzije – Clutch.
Prva Clutch nagrada koju su dobili ove godine je iz kategorije Top 5 Croatian B2B Company. Preostale tri nagrade koje su dobili početkom zadnjeg mjeseca ove godine su iz kategorija Top 1000 svjetskih kompanija, Top 100 brzo rastućih i Top 100 kompanija održivog rasta.
Clutch, nezavisna platforma za rangiranje poslovnih tvrtki, svoje nagrade dodjeljuje na temelju izravnih recenzija klijenata. Tu su i drugi kriteriji poput prihoda, godišnje stope rasta te apsolutne stope rasta prihoda.
“Kontinuirano ulažemo u stručno i tehničko znanje naših zaposlenika, kao i u našu kulturu zato što i uvjetima rasta želimo zadržati naš obiteljski duh što je najviše došlo do izražaja upravo u ovoj posebnoj godini kada smo osvojili nekoliko nagrada za redom”, rekao je direktor i vlasnik tvrtke Serengeti, Goran Kalanj.

35

Vezani članci

Back To Top
Search