Netflix, Ubisoft partner na mobilnim igrama

Netflix i francuska kompanija za video igre Ubisoft otkrili su planove za kreiranje tri ekskluzivne mobilne igre za Netflux pretplatnike. Tri igre će se proširiti na svemire Valiant Hearts, Mighty Quest i Assassin’s Creed

Novu igru ​​Valiant Hearts , nastavak Ubisoftove višestruko nagrađivane igre Valiant Hearts: The Great War, režira originalni glavni tim i zadržat će isti DNK dok će sadržavati novu priču. Biće dostupan članovima Netflixa u januaru 2023.

The Mighty Quest će doći na Netflix 2023. godine sa novom igrom. Igra će crpiti inspiraciju iz roguelike žanra kako bi pružila iskustvo koje slavi premijernu hack-and-slash borbu u seriji u svježem formatu koji se može ponovo igrati.

A obožavatelji Assassin’s Creeda moći će da se urone u svemir Assassin’s Creeda na Netflixu na više načina: pored prethodno najavljene serije uživo , potpuno nova mobilna igra se razvija isključivo za Netflix.

„Oduševljeni smo što radimo sa Ubisoftom, čiji je rekord u stvaranju svetova za pamćenje za fanove bez premca,“ rekao je Mike Verdu, potpredsednik igara, Netflix. “Ovo partnerstvo će našim članovima omogućiti ekskluzivan pristup nekim od najuzbudljivijih franšiza igara dok nastavljamo graditi katalog sjajnih mobilnih igara za naše članove širom svijeta.”

„Kako nastavljamo da stvaramo sjajna iskustva na svim platformama, drago nam je što smo partneri sa tako inovativnim i kreativnim partnerom kao što je Netflix,“ kaže Jean-Michel Detoc, glavni direktor za mobilne uređaje, Ubisoft. “Vjerujem da će ovo partnerstvo biti odlična prilika za članove Netflixa da dalje istražuju naše svjetove i svemire na mobilnom uređaju.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top