skip to Main Content
Samsung najavio još bržu nadogradnju uređaja na novu verziju Androida
Samsung-najavio-jos-brzu-nadogradnju-uredjaja-na-novu-verziju-androida

Samsung ide u trku sam sa sobom i obećava još brže ažuriranje sustava na svojim uređajima.

Samsung je odlučio pokazati drugim proizvođačima Android telefona kako trebaju dostavljati nadogradnju na svoje telefone. Samsungovi telefoni su jedni od prvih koji su dobili nadogradnju na Android 13 (One UI 5), naravno nakon Google Pixela. Tako su telefoni iz Galaxy S22 serije dobili nadogradnju na Android 13 (One UI 5) samo dva mjeseca nakon predstavljanja Androida 13.

No, čini se da Samsung smatra da može brže i bolje izbacivati nadogradnju na svoje uređaje, te je obećao da će u budućnosti biti još brži s dostavljanjem ažuriranja na svoje uređaje. Što to znači? To znači da jednom kada Android 14 izađe sljedeće godine, očekuje se da će Samsung izbaciti nadogradnju za manje od 2 mjeseca nakon što Google izbaci nadogradnju za Pixel. Time Samsung želi ići u korak s Googleom i još više slušati želje korisnika.

Vrijeme će pokazati hoće li kompanija održati obećanje. Za sada, Samsung radi na izbacivanju One UI 5 nadogradnje na više uređaja. One UI 5 ovoga mjeseca stiže na Galaxy Z Flip/Fold 3 i 4, Galaxy S21 seriju, S20 seriju, Note 20, a sljedećeg mjeseca na Galaxy A52s, Galaxy A32 telefone. Ukratko, više od deset uređaja dobit će nadogradnju na One UI 5 do kraja godine.pcchip.hr

147

Vezani članci

Back To Top
Search