WhatsApp omogućava korišćenja istog naloga na više telefona

WhatsApp će uskoro omogućiti korisnicima da pristupe svojim nalozima sa više od jednog telefona. U proširenju funkcionalnosti više uređaja koju je kompanija počela da testira 2021. godine, sada možete da sinhronizujete jedan nalog na do četiri telefona.

Kada budete imali pristup funkciji, videćete novu opciju “veza na postojeći nalog” kada instalirate aplikaciju na pametnom telefonu. Nakon što dodirnete dugme, WhatsApp će od vas zatražiti da skenirate QR kod na svom telefonu, korak koji uključuje navigaciju do odeljka “Povezani uređaji”.

Ako to zvuči malo komplikovano, dobra vijest je da WhatsApp planira da uvede i pristupačniji metod za povezivanje pratećih uređaja, prenosi Engadget.

Sa novim sistemom sinhronizacije, vaš “primarni” uređaj ne mora da bude u blizini ili uključen da biste primali poruke i pozive na sekundarni telefon.

Međutim, WhatsApp će vas automatski odjaviti sa vaših drugih uređaja ako vaš primarni telefon nije aktivan duže od 14 dana. Takođe možete ručno da se odjavite sa svih pratećih uređaja sa svog glavnog telefona.

– Svaki povezani telefon se nezavisno povezuje sa WhatsApp-om, osiguravajući da su vaše lične poruke, mediji i pozivi šifrovani od kraja do kraja – napominje kompanija.

Nova funkcija za više uređaja biće dostupna svim korisnicimau narednim nedeljama.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top