skip to Main Content
Telemach Hrvatska: U novi razvojni ciklus s novim identitetom i paketima
Telemach-hrvatska:-u-novi-razvojni-ciklus-s-novim-identitetom-i-paketima

Telemach Hrvatska predstavio je u ponedjeljak novu ponudu paketa za privatne i poslovne korisnike te novi vizualni identitet nakon promjene imena u Telemach Hrvatska i redizajna prodajnih centara.
Sva tri nova pretplatnička paketa – START, TOP i UNLIMITED – omogućuju korisnicima neograničeno komuniciranje pozivima i SMS porukama te predstavljaju vrlo dobru vrijednost za novac na tržištu.
Kada je riječ o podatkovnom prometu, paket UNLIMITED podrazumijeva neograničene gigabajte, paket TOP uključuje 20 gigabajta, a START 3 gigabajta za odgovarajuću mjesečnu naknadu.
Također, osmišljena je jednostavna ponuda koja za više ugovorenih brojeva korisniku donosi veći popust, odnosno manje mjesečne troškove. Tako primjerice, privatni korisnici mogu povezati do pet brojeva, a poslovni korisnici do deset, te svaki mjesec ostvarivati znatne uštede.
Poslovnim korisnicima, osim triju navedenih, na raspolaganju je i pretplatnički paket UNLIMITED PRO, koji im, uz neograničen internet, minute i poruke, omogućuje i 1000 minuta za pozive prema zoni EU/EEA, 30 minuta za pozive prema ostatku svijeta te 300 MB za surfanje u ostatku svijeta.
I korisnici bonova imaju nove pristupačnije i jednostavnije pakete, bez skrivenih dodatnih troškova, pod imenom SIM2GO u varijantama S, M i L. Pri tome SIM2GO S korisnicima omogućava 200 minuta poziva i 200 SMS poruka kao i 0,5 gigabajta, M nudi 500 minuta i 500 SMS-ova s 2 gigabajta, a paket L uključuje 1000 minuta i 1000 SMS poruka te 7 gigabajta. Ni u jednom paketu ne naplaćuje se naknada za uspostavu poziva.
Investicijski ciklus vrijedan 230 milijuna eura
“U skladu s našom strategijom pružanja najnaprednijih proizvoda i usluga, pouzdane i visokokvalitetne mreže kao i izvrsnog korisničkog iskustva, predstavili smo novi vizualni identitet i pripremili novu ponudu za naše korisnike koju od sada pružamo pod brendom Telemach. Novi Telemachovi paketi za pretplatnike pružaju obilje minuta, poruka i gigabajta te izvrstan izbor mobitela po najpovoljnijim cijenama, veće popuste odnosno niže cijene za više ugovorenih usluga te usluge bez skrivenih troškova i nepoželjnih iznenađenja na računu”, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.
“Uz podršku naše matične kompanije United Grupe započeli smo snažan investicijski ciklus u vrijednosti od 230 milijuna eura koji je usmjeren u modernizaciju naše mobilne mreže i izgradnju vlastite najsuvremenije optičke mreže. Navedenim ulaganjima napravit ćemo značajan iskorak u kvaliteti postojećih usluga, ali i omogućiti da u skoroj budućnosti svoju ponudu obogatimo novim, najnaprednijim uslugama”, dodao je Pavlinić.
Medijima je ekskluzivno predstavljeno i partnerstvo s TIDAL-om, globalnim glazbenim servisom koji okuplja vodeće svjetske umjetnike i obožavateljima jamči jedinstveno vrhunsko iskustvo zvuka i sadržaja. Zahvaljujući potpisivanju sporazuma između United Grupe i TIDAL-a, ljubitelji glazbe i korisnici Telemacha imat će pristup opsežnom TIDAL-ovu katalogu s više od 70 milijuna pjesama svih glazbenih žanrova i više od 250 tisuća glazbenih videa, bez reklama.
TIDAL Premium dostupan je za aktivaciju svim postojećim i novim pretplatnicima uz mjesečnu naknadu, a korisnicima paketa UNLIMITED i UNLIMITED PRO uključen je u cijenu mjesečne naknade, bez nadoplate.
Preuređeni prodajni centri
Nakon promjene imena (i vlasnika) svih 36 prodajnih centara u Hrvatskoj preuređeno u rekordnom roku od 60 dana.
“Kako bismo korisnicima omogućili što bolje korisničko iskustvo, preuredili smo svoja prodajna mjesta diljem Hrvatske, poštujući pri tome najviše standarde u industriji. Zahvaljujući novom izgledu, pri ulasku u prodajno mjesto korisnici mogu odmah doživjeti posebno korisničko iskustvo, u ugodnom okruženju, uz najbolju ponudu! Također, novi koncept olakšava im korištenje tehnologije i iskustvo kupnje, dok im otvoreni format omogućuje bližu interakciju s prodajnim savjetnicima, a samim time i bolje korisničko iskustvo, poručio je Mislav Galler, glavni komercijalni direktor u Telemachu Hrvatska.
Više informacija o novoj ponudi, dodao je Galler, dostupno je na novoj, modernoj mrežnoj stranici telemach.hr te putem korisničkog portala i Telemach aplikacije.
Uvođenje 5G tehnologije i izgradnja optičke mreže
Uz ulaganje u korisničko iskustvo, Telemach Hrvatska planira u pet godina uložiti i 130 milijuna eura u modernizaciju mobilne mreže, i to u proširenje pokrivenosti, poboljšanje kvalitete i uvođenje ultrabrze 5G tehnologije. Dodatnih 100 milijuna eura uložit će u izgradnju najsuvremenije optičke mreže koja će privatnim i poslovnim korisnicima omogućiti ultrabrzi širokopojasni internet po brzinama do 10 gigabita.
“Naš je cilj istinsko 5G iskustvo koje donosi do deset puta veće brzine, znatno niže latencije i veću pouzdanost i stabilnost internetske veze na mobilnoj mreži. Zato je naša strategija pokrenuti komercijalni 5G korištenjem radiofrekvencijskog spektra u pojasu 3,5 GHz, za koji HAKOM planira proces dodjele tijekom ove godine. Istodobno smo započeli s ulaganjima u optičku pristupnu mrežu nove generacije i korisnicima želimo ponuditi najbržu optičku mrežu u zemlji i jednu od najbržih u regiji. Aktivnosti su krenule sredinom veljače u urbanim dijelovima Zagreba i prve korisnike spojit ćemo za koji mjesec”, pojasnio je Nenad Šlibar, glavni direktor za tehniku u Telemachu Hrvatska.
Samo ove godine Telemach planira pustiti u rad oko 4000 kilometara optičke mreže i tako povezati sve regije i veće gradove u Hrvatskoj.
Telemach Hrvatska postao je dijelom United Grupe u svibnju 2019. U proteklom razdoblju trajao je intenzivan proces reorganizacije poslovanja, a kompanija je istodobno ostvarila stabilnost poslovanja i dobre poslovne rezultate. Vjeruju da će i u 2021. nastaviti s istim pozitivnim trendovima, a ističu zapošljavanje 160 novih kolega na samom početku 2021. godine. Sada imaju 563 zaposlenika, a najavljuju daljnja zapošljavanja u nadolazećim mjesecima.

51

Vezani članci

sto-je-doxware-i-je-li-opasan?

Što je Doxware i je li opasan?

Zlonamjerni softver (malware) ne postoji samo u jednom obliku. Danas postoji više vrsta zlonamjernih softvera koji vas izlažu opasnosti, uključujući...

kingston-fury-obogacuje-svoju-ddr5-liniju

Kingston FURY obogaćuje svoju DDR5 liniju

Privlačni agresivni hladnjaci u bijeloj bojiDinamično, prilagodljivo RGB osvjetljenje s Kingston FURY CTRL-omIntel XMP 3.0 certificiranZagreb, Hrvatska – 30. ožujka,...

Back To Top
Search