skip to Main Content
Veritas akvizicijom proširio portfelj proizvoda za digitalnu usklađenost
Veritas-akvizicijom-prosirio-portfelj-proizvoda-za-digitalnu-uskladenost

Tvrtka Veritas Technologies, specijalizirana za zaštitu podataka i osiguravanje njihove dostupnosti, preuzima privatnu američku softversku tvrtku Globanet sa sjedištem u Los Angelesu, u Kaliforniji. Ovim preuzimanje Veritas proširuje svoj portfelj rješenja za digitalnu usklađenost (digital compliance) s propisima i upravljanje podacima te korisnicima daje mogućnost uvida u 80 novih izvora podataka. Globanet svoja rješenja za usklađenost i inteligentnu komunikaciju, uključujući i Globanet Merge1 nudi primarno velikim tvrtkama. Vrijednost transkacije ni financijski uvjeti nisu objavljeni.
Korisnici će dobiti mogućnost uvida u 80 novih izvora podataka, uključujući Microsoft Teams, Slack, Zoom, Symphony, Bloomberg i mnoge druge. Pojednostavit će se otkrivanje i upravljanje podacima tijekom njihova životnog ciklusa uz bogatije mogućnosti hvatanja sadržaja koje će prikazati arhivirane sadržaje na sličan način kao u nativnom prikazu. Bit će također omogućeno hvatanje sadržaja iz izvora vezanih uz Microsoft Office 365 te iz svih drugih izvora komunikacije i izvora datoteka koje koriste Veritasovi korisnici. Metapodaci će također biti obogaćeni primjenom vodećeg klasifikacijskog alata u industriji koji će sada raditi s više od 80 izvora podataka.
“Integriranjem Globanetove tehnologije u naš portfelj rješenja za digitalnu usklađenost naši korisnici još jednostavnije mogu pronalaziti podatke i poduzimati odgovarajuće aktivnosti na temelju tih podataka, neovisno o tome gdje se oni nalaze”, naglasio je Greg Hughes, glavni izvršni direktor Veritasa.
Uvid u nove izvore podataka
Veritas u svom portfelju ima više od 10.000 korisnika koji se oslanjaju na rješenja za digitalnu usklađenost. Veritas je vodeći po udjelu i po kriteriju prihoda za 2019. godinu, na tržištu softvera za arhiviranje. Globanetova tehnologija dodatno će poboljšati ponudu Veritasovog softvera za arhiviranje i e-otkrivanje (e-discovery) time što će donijeti mogućnost nativne klasifikacije, nadgledanja i otkrivanja podataka iz više izvora sadržaja nego što je to ranije bilo moguće.
“Mnogi Veritasovi korisnici već se oslanjaju na Globanet Merge1 da bi prikupljali podatke iz dodatnih izvora te da bi u proces arhiviranja podataka uključili i postizanje tražene usklađenosti”, rekao je Sevag Ajemian, predsjednik i glavni izvršni direktor Globaneta. “Uzbuđeni smo što se pridružujemo Veritasovoj obitelji te što ćemo raditi na bogatijoj integraciji između naših proizvoda i Veritasovih rješenja za upravljanje informacijama.”
Veritasova platforma za podatkovne servise (Veritas Data Services Platform) namjenski je izgrađena kako bi odgovorila na suvremene zahtjeve korisnika koji žele imati visoko dostupne aplikacije, podatke koji su uvijek zaštićeni i koje je lako vratiti, te pritom traže dubinske uvide koji omogućavaju postizanje operativne učinkovitosti i usklađenosti s regulatornim zahtjevima. Preuzimanje Globaneta predstavlja još jedan ključan korak u Veritasovoj kontinuiranoj investiciji u ovu objedinjenu, jedinstvenu platformu, time što su sada u nju integrirane vrhunske funkcionalnosti vezane uz digitalnu usklađenost.

20

Vezani članci

Back To Top
Search