skip to Main Content
Veritas u NetBackup 9 dodao mogućnost skaliranja prema van
Veritas-u-netbackup-9-dodao-mogucnost-skaliranja-prema-van

Veritas Technologies, tvrtka specijalizirana za zaštitu i upravljanje podacima, predstavila je novu verziju svog rješenja za mrežnu podršku Veritas NetBackup 9. Nova inačica odgovara na potrebe korisnika koji u primjeni imaju podatkovne centre koji se oslanjaju na više oblaka i koji u takvim heterogenim okruženjima trebaju adekvatnu zaštitu podataka.
NetBackup 9 podržava bilo koji oblak, bilo koji izvor podataka, bilo koje računalno opterećenje i zadatak te bilo koju arhitekturu. Uz NetBackup Scale, tvrtke više ne moraju predviđati svoje buduće promjene potrebnih kapaciteta i unaprijed ih kupovati očekujući budući rast, već jednostavno mogu dodavati više kapaciteta i skalirati sustav prema van u trenutku kada im je to potrebno.
“Najbolja strategija za tvrtke koje žele prigrliti ovakve, hiperkonvergirane arhitekture, jest standardizacija na jednu odabranu platformu za zaštitu podataka. Uz NetBackup 9 s Flex Scale tehnologijom, korisnici imaju slobodu izbora uz najfleksibilnije modele primjene u praksi pa tako mogu zaštititi podatke u više od 800 raznih vrsta aplikacija neovisno o modelu skaliranja koji primjenjuju – skaliranje prema gore, skaliranje prema van ili skaliranje u oblak“, rekao je Deepak Mohan, izvršni potpredsjednik Veritasa.
Velike tvrtke traže načine da moderniziraju svoje podatkovne centre kombinirajući privatne i hibridne oblake, što posljedično dovodi do arhitekture sa skaliranjem pristupa prema van. NetBackup 9 osmišljen je tako da korisnicima pomogne u standardiziranom pristupu zaštiti podataka u njihovom cjelokupnom okruženju, čime se operativna jednostavnost postiže neovisno o tome o kakvim se računalnim procesima, oblaku ili načinu primjene radi.
NetBackup 9 također uključuje nove funkcionalnosti koje pojednostavljuju zaštitu podataka u velikim tvrtkama u OpenStack okruženjima u kojima se izvršavaju kritični procesi. Korištenjem OpenStack API sustava NetBackup 9 može osigurati jednostavnu, bešavnu integraciju, kontrolu nad „stanarima“ te intuitivno upravljanje sustavom od strane samog korisnika.

39

Vezani članci

Back To Top
Search