Zagrebački Neuralab među pet najboljih WooExperts agencija u svijetu

zagrebacki-neuralab-medju-pet-najboljih-wooexperts-agencija-u-svijetu
Neuralab
[Izvor: Neuralab.net]

Neuralab, zagrebačka agencija specijalizirana za razvoj složenih web i eCommerce rješenja, dobila je prestižno priznanje od strane WordPress zajednice. Na WordCamp Europe u Grčkoj Neuralabu je dodijeljena The Open Source Champion nagrada koja ih je rangirala među pet najboljih WooExperts agencija u svijetu. Ovo priznanje dolazi tri godine nakon što su bili proglašeni najboljom agencijom za razvoj eCommerce rješenja, temeljenih na WooCommerce sustavu, i jedinom WordPress VIP partnerskom agencijom u srednjoj i istočnoj Europi.

Zagrebačka agencija dobila je priznanje The Open Source Champion zbog kvalitete rada, doprinosa zajednici te primjene Open Source principa u razvoju digitalnih rješenja.

WooExperti su provjerene agencije specijalizirane za WooCommerce rješenja, odnosno WooCommerce tehnologiju. WooExpert status donosi odgovornost i rigoroznu provjeru od strane WordPress i WooCommerce tima kako bi se osigurala visoka razina kvalitete usluga.

Neuralab je kvalitetu i inovativnost dokazao kroz primjenu Open Source tehnologije u razvoju digitalnih rješenja, rekao je Krešimir Končić, CEO Neuralaba. Istaknuo je kako je ekskluzivni pristup WordPress ekosustavu, kojeg čine agencije, pružatelji hostinga i proizvođači raznovrsnih integracija, uz suradnju internih i eksternih timova – ključan za uspjeh svakog WordPress projekta.

“Neuralab se istaknuo aktivnim dijeljenjem znanja, suradnjama, organizacijom različitih događanja i konferencija”, izjavio je Končić, “poput WooCommerce meetupa ili Nominis podcasta s više od 60 epizoda”.

Neuralab aktivno sudjeluje i u razvoju različitih web tehnologija koje trgovcima pomažu u praćenju funkcionalnih trendova, poput integracija s NFT-ima te plaćanja putem WS Paya ili Keks Paya, kao i na projektima od društvenog utjecaja u koje se ugrađuje WordPress Open Source tehnologija.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top