Zagrebački Neuralab među pet najboljih WooExperts agencija u svijetu

0
zagrebacki-neuralab-medju-pet-najboljih-wooexperts-agencija-u-svijetu
Zagrebački Neuralab među pet najboljih WooExperts agencija u svijetu
Neuralab
[Izvor: Neuralab.net]

Neuralab, zagrebačka agencija specijalizirana za razvoj složenih web i eCommerce rješenja, dobila je prestižno priznanje od strane WordPress zajednice. Na WordCamp Europe u Grčkoj Neuralabu je dodijeljena The Open Source Champion nagrada koja ih je rangirala među pet najboljih WooExperts agencija u svijetu. Ovo priznanje dolazi tri godine nakon što su bili proglašeni najboljom agencijom za razvoj eCommerce rješenja, temeljenih na WooCommerce sustavu, i jedinom WordPress VIP partnerskom agencijom u srednjoj i istočnoj Europi.

Zagrebačka agencija dobila je priznanje The Open Source Champion zbog kvalitete rada, doprinosa zajednici te primjene Open Source principa u razvoju digitalnih rješenja.WooExperti su provjerene agencije specijalizirane za WooCommerce rješenja, odnosno WooCommerce tehnologiju. WooExpert status donosi odgovornost i rigoroznu provjeru od strane WordPress i WooCommerce tima kako bi se osigurala visoka razina kvalitete usluga.

Neuralab je kvalitetu i inovativnost dokazao kroz primjenu Open Source tehnologije u razvoju digitalnih rješenja, rekao je Krešimir Končić, CEO Neuralaba. Istaknuo je kako je ekskluzivni pristup WordPress ekosustavu, kojeg čine agencije, pružatelji hostinga i proizvođači raznovrsnih integracija, uz suradnju internih i eksternih timova – ključan za uspjeh svakog WordPress projekta.

“Neuralab se istaknuo aktivnim dijeljenjem znanja, suradnjama, organizacijom različitih događanja i konferencija”, izjavio je Končić, “poput WooCommerce meetupa ili Nominis podcasta s više od 60 epizoda”.

Neuralab aktivno sudjeluje i u razvoju različitih web tehnologija koje trgovcima pomažu u praćenju funkcionalnih trendova, poput integracija s NFT-ima te plaćanja putem WS Paya ili Keks Paya, kao i na projektima od društvenog utjecaja u koje se ugrađuje WordPress Open Source tehnologija.