skip to Main Content
Jelena Trivan na čelu Mtel-a?

Jelena Trivan će u narednih deset dana biti imenovana za generalnog direktora Telekoma Srpske (Mtel), umesto Marka Lopičića koji je na ovoj poziciji od juna 2016. godine.

To saznaje portal Capital, koji se bavi ekonomijom, navodeći da će Upravni odbor Mtel-a izabrati Trivan za naslednika Lopičića do sredine septembra.

Nakon više od 14 godina boravka u Banjaluci, Lopičić će, kako nezvanično saznaje Capital, biti angažovan na drugim pozicijima u okviru Telekoma Srbije, gde je i počeo karijeru 2000. godine na poslovima zastupanja u Sekretarijatu za pravne i opšte poslove, a potom i kao šef Službe za normative i kontrolu u Direkciji za budžet i kontrolu, a kasnije i šef Službe za pravnu podršku u Direkciji za usluge.

Jelena Trivan je od 2015. godine direktorka i glavna i odgovorna urednica Službenog glasnika, a od 2018. godine je i predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije.

 

Vezani članci

RAK BiH OBJAVLJUJE JAVNE KONSULTACIJE

RAK BiH OBJAVLJUJE JAVNE KONSULTACIJE

Regulatorna agencija za komunikacije (Agencija) objavljuje javne konsultacije na nacrte izmjena i dopuna Pravila 77/2015 o pružanju audiovizuelnih medijskih usluga...

Back To Top
×Close search
Search