skip to Main Content
M7 potpisuje ugovore o satelitskom kapacitetu sa Klenot TV i Hobby TV
M7-potpisuje-ugovore-o-satelitskom-kapacitetu-sa-klenot-tv-i-hobby-tv

Autor

M7 Group zaključila je sporazume o satelitskom kapacitetu sa dva nova kanala za distribuciju putem Skylinka, DTH platforme na Astri 23. 5 Istočno za Češku i Slovačku.

Klenot TV, koji je pokrenut 1. septembra, u vlasništvu je Emporia Style Kft iz Budimpešte. Klenot TV novi je besplatni kanal za kupovinu na češkom jeziku, posvećen nakitu i kozmetici, koji nudi preko dvanaest sati emisija dnevno. Emporia www.klenottv.cz

Hobby TV, u vlasništvu praške kompanije S&P Broadcasting, započeo je početkom ljeta. HOBBY TV je životni televizijski kanal za češko i slovačko tržište fokusiran na hobi, arhitekturu, dizajn enterijera i vrt. S&P takođe posjeduje kanal za kuhanje Mnam TV, koji već emitira putem Skylinka.

I za televizije Klenot i za Hobby TV, široki domet Skylink-ovog TV domaćinstva u Češkoj i Slovačkoj bio je ključni pokretač izbora M7 za partnera za satelitsko emitovanje. Oba kanala imaju posvećena mjesta u Elektronskom programskom vodiču Skylinka, omogućavajući pretplatnicima da lako pronađu kanal među širokom programskom ponudom.

Srodno 188062

Vezani članci

lci-hd-kodiran-na-astra-19.2°-e

LCI HD kodiran na Astra 19.2° E

Nakon 6 godina FTA emitovanja  francuski informativni kanal LCI HD koji emituje sa satelita Astra 1N (19,2°E) ponovo je kodirao...

Back To Top
×Close search
Search