skip to Main Content
M7 uključuje pay-tv TV kanale medijske grupe RTL Deutschland na kablovsku i IPTV

M7 proširuje svoju programsku ponudu s tri TV programa s pay-tv kanalom Mediengruppe RTL Deutschland. Kanali RTL Crime HD, RTL Living SD i GEO HD bit će dostupni M7 partnerima za distribuciju od 1. februara 2021. godine.

Dok se kanali RTL Crime HD, GEO HD i RTL Living nude u SD formatu u paketu FamilyHD, kanali RTL Crime HD i GEO HD također su uključeni u PremiumHD buket. Gledateljima se preporučuje da izvrše pretragu kanala na svom prijemnom uređaju kako bi novi kanali bili prikazani na ekranu, navodi se.

„Oduševljeni smo što s RTL Crime, RTL Living i GEO možemo ponuditi M7 partnerima tri najatraktivnija TV kanala s naplatom. Raznolikost programa u mrežama visokih performansi ponovo se povećava kako besplatni TV kanali RTLplus, VOXup i TOGGO plus jačaju paket BasisHD od oktobra 2020. godine kao dio našeg dugoročnog proširenog i proširenog partnerstva s Mediengruppe RTL Deutschland, ” rekao je Marco Hellberg, generalni direktor Eviso Germany GmbH, poslovnog partnera M7 u Njemačkoj.

M7 tako nastavlja ofanzivu kvaliteta svog TV portfelja, što omogućava gledateljima da primaju još više visokokvalitetnih programa, uključujući mnoge u najboljoj HD rezoluciji slike. Partneri M7 mogu emitirati tri nova kanala u kablovskim mrežama i na IPTV platformama.

Vezani članci

Disney dječji kanali na MAX TV-u

Disney dječji kanali na MAX TV-u

Hrvatski Telekom (HT) od 1. kolovoza svojim MAXtv pretplatnicima nudi Disney Channel i Disney Junior. Ovo je uslijedilo nakon obnavljanja...

Back To Top
×Close search
Search