skip to Main Content
Njemačka DTH platforma HD + povećava cijene
Njemacka-dth-platforma-hd-+-povecava-cijene

Autor

Njemačka DTH satelitska platforma HD + povećati će cijene za pristup svom TV paketu na Astra (19, 2 ° istočno).

Od 1. marta 2021, a 12 – mjesečno obnavljanje koštaće € 75 umjesto € 70, pametna kartica HD + sa 12 – mjesečni pristup tada će koštati € 79 umjesto € 75 (preporučena maloprodajna cijena) i pretplata, koja se može otkazati bilo kojeg mjeseca, tada će koštati 6 eura umjesto prethodnih 5 eura. 75 Mjesečno.

Preporučena maloprodajna cijena za HD + CI + modul, uključujući HD + pametnu karticu, ostaje nepromijenjena na € 79. HD + najavljuje nove cijene putem maila trgovcima.

U pismu se ističe da je ovo prvo prilagođavanje cijena od veljače 2017 i da je kompanija kontinuirano investirala u razvoj proizvoda u protekle četiri godine, na primjer u proširenje HD / UHD sadržaja i tehnologije.

Danas TV paket sadrži 24 HD i dva UHD kanala. HD + je takođe direktno dostupan putem HbbTV OpApp na televizorima glavnih brendova kao što su Samsung, Panasonic i Toshiba, bez ikakvog dodatnog hardvera, a nudi interaktivne funkcije poput trenutnog ponovnog pokretanja, nadogradnje televizora i TV vodiča.

Srodno

Vezani članci

lci-hd-kodiran-na-astra-19.2°-e

LCI HD kodiran na Astra 19.2° E

Nakon 6 godina FTA emitovanja  francuski informativni kanal LCI HD koji emituje sa satelita Astra 1N (19,2°E) ponovo je kodirao...

Back To Top
×Close search
Search