skip to Main Content
Prvi Amazon streaming player koji nudi Wi-Fi 6 podršku
Nova verzija Amazonovog Fire TV streaming sticka

Amazon je predstavio novu verziju svog popularnog Fire TV streaming sticka.

Fire TV Stick 4K Max je 40% snažniji od Fire TV Stick 4K i ima novi četverojezgarni procesor od 1,8 GHz i 2 GB RAM-a. To omogućuje aplikacijama da se brže pokreću, a navigacija izgleda fluidnije.

To je ujedno i prvi Amazon streaming player za reprodukciju sadržaja koji nudi Wi-Fi 6 podršku i koristi najnoviji Mediatek MT7921LS Wi-Fi 6 čipset, što znači glatkiji prijenos u 4K-u kada se koristi više uređaja povezanih s Wi-Fi 6.

Fire TV Stick 4K Max podržava 4K UHD, HDR i HDR10+ streaming, kao i Dolby Vision i Dolby Atmos. Dolazi s najnovijim Alexa Voice daljinskim upravljačem za direktno pretraživanje sadržaja. Četiri unaprijed postavljena dugmeta dodijeljena su Prime Video, Netflix, Disney+ i Amazon muzici.

Sadržaj je između ostalog dostupan i na BBC iPlayer -u, ITV Hub -u, Apple TV -u, BT Sport -u i UKTV Play -u.

Uređaj se može bežično povezati s kompatibilnim uređajima kao što je Echo Studio Echo Studio ili parom pametnih zvučnika Echo (četvrte generacije) za uronjeni zvuk, uključujući višekanalne Dolby audio formate

Također ima način rada s niskom potrošnjom energije za inteligentno uštedu energije pri odlasku u san i uštedu energije tijekom vijeka trajanja uređaja.

Fire TV Stick 4K Max dostupan je za predbilježbu po cijeni od 54,99 GBP. Dostava počinje 7. oktobra.

Vezani članci

Back To Top
×Close search
Search