skip to Main Content
NOVI KANALI U TOTAL TV PONUDI!

Od 7. listopada Total TV paketi su bogatiji su za 4 nova kanala.

Lifestyle i kulinarske emisije, reality program i dramske serije očekuju vas u sklopu Osnovnog Total TV paketa na dugo očekivanom RTL Living kanalu, pozicija 12, glazbeni hitovi na MTV HITS koji se nalazi na poziciji 307, dok fantastične dokumentarce i vijesti možete gledati na RT HD, pozicija 615.

Za sve korisnike Club X paketa i one koji žele još više zabave za odrasle tu je novi kanal PRIVATE TV HD na poziciji 911.

Od danas u sklopu Osnovnog Total TV paketa kanale Travel Channel i E! od sada emitiramo u HD rezoluciji, kao i kanal Prva TV HD koji je dio Proširenog Total TV paketa.

I ne zaboravite na promotivnu ponudu koju imamo jer, sada sve to, ali i više, gledate pola godine za samo 1kn/mj.

Za sve naše korisnike pripremili smo još noviteta koji dolaze uskoro, a kako ih ne bi propustili pratite našu web stranicu i društvene mreže.

totaltv.hr

Vezani članci

kodiran-kanal-rtvs-sport-na-51,5e

Kodiran kanal RTVS Sport na 51,5E

Sportski kanal RTVS Sport,slovačkog javnog emitera RTVS (Radio televizija Slovačke) više nije dostupan nekodirano preko satelita Belintersat 1 (51,5° E)...

novi-trt-paket-za-evropu-na-42e

Novi TRT paket za Evropu na 42E

Turski javni emiter TRT pokrenuo je novi  multipleks sa programima u visokoj definiciji (HDTV ). U sklopu paketa emituju  stanice:...

Back To Top
×Close search
Search