Hrvatska: Yammat FM uselio u novi poslovni prostor

Nakon punih devet godina emitiranja, Yammat FM – radio za drugo stanje svijesti, od početka marta emituje program s nove lokacije u Ulici Franje Račkoga 10, napisao je na svojem LinkedIn profilu Emil Tedeschi, u radijskim krugovima poznat i kao Yammatov Sms Deutsch

Yammat je s emitiranjem započeo 2015. godine u Laubi nakon čega se preselio u centar grada, u Tkalčićevu 88, no sada je napokon dobio trajni dom u prostorima koje je arhitektonski osmislila Maja Tedeschi, stoji u objavi.

Prostor oblikovanjem reminiscira drvenu muzičku kutiju ili unutrašnjost drvenog instrumenta, a svojom glavnom porukom – „Vizualni Radio“, prolaznicima otvoreno nudi izravan pogled u stvaranje radijskog programa. Spajajući tako audio i vizualno, Yammat širi prostor boljeg razumijevanja i komunikacije sa starim i novim slušateljima na frekvenciji 102.5 FM.

Od samoga početka Yammat se programski nametnuo kao radio izvan standardnih formata, radio koji emitira vrhunsku glazbu svih stilova te vraća kvalitetan govorni sadržaj u prvi plan. Nevezano za zagrebačku adresu, lokacija s koje je emitirao mijenjala se često – na 102,5 prenosio se puls mnogih hrvatskih gradova (Osijek, Rijeka, Pula, Motovun, Poreč, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Rab), ali i najvećih svjetskih metropola (Berlin, London, Prag, Milano, Stockholm, Lisabon, Pariz, Kopenhagen, Napulj, Beč, Budimpešta, Ljubljana, Beograd).

Yammat se konceptom proširio i na koncertnu djelatnost, te iza sebe ima 5 uspješnih YAMMATOVA na kojima su gostovali Marc Almond, ABC u pratnji simfonijskog orkestra pod ravnanjem oskarovke Anne Dudley, The Cardigans, Johnny Marr, Heaven 17, Pretenders, i dva nezaboravna ljetna izdanja uz domaće izvođače Jinx, Nipplepeople, PipsChips&Videoclips, Mayales, Natali Dizdar, i švedski DJ Opolopo.

Novim prostorom teži se ne samo novim programskim mogućnostima već i obogaćenju kulturnog dijela života Zagreba i živosti zagrebačkih ulica. Otvoren za komunikaciju prema svima, Yammat će u Studiju Alen Balen moći primiti i do trideset posjetitelja, koji će uživo moći pratiti radijski program a DJ setovi, nastupi bendova i autora koje voli Yammatova publika, razgovori gostiju o temama vezanima za Zagreb, umjetnost, kulturu, ekologiju, politiku i društvo u cijelosti dobit će novu dimenziju.

Osim toga, ukomponirana uz novi Yammatov dom, nalazi se i nova, peta lokacija Ziggy’s Coffee, serious street coffee koncepta.

Yammat u novom prostoru i s novim programskim sadržajima, s muzikom koja se ne dijeli po žanrovima, eklektičan i, kao uvijek, otvoren za različitosti. Jednostavno – radio za drugo stanje svijesti.

Yammat – najbolje od jučer, najzanimljivije od danas i najuzbudljivije od radijskog sutra.

Izvor: after5.hr
Photo: Sanjin Kaštelan

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top