skip to Main Content
Ruski RSCC ulazi na brazilsko tržište
Ruski-rscc-ulazi-na-brazilsko-trziste

Napisao

Ruska kompanija za satelitske komunikacije (RSCC) i davatelj usluga Romantis Brazil počeli su emitirati TV Difusora kanal u državi Maranhão na sjeveroistoku zemlje Brazil.

TV emitovanje u urbanim i ruralnim područjima država koja ima preko tri miliona stanovnika isporučuje se putem satelita Express-AM8 koji se nalazi na 14 stupnjevima Zapad, najzapadnija orbitalna pozicija sazviježđa RSCC. Najsuvremeniji centar za praćenje, koji su izgradili stručnjaci Romantisa i RSCC-a u gradu Uberlandia, koristi se za osiguranje pouzdanog emitiranja u udaljenim i teško dostupnim područjima države.

Komentirajući razvoj, Gilberto Fagundes, direktor tehnologije i proizvodnje na TV Difusora, rekao je: „testiranja naše televizijske distribucijske mreže provedena su u unutrašnjosti Maranhao putem satelita Express-AM8, pokazujući visoku kvalitetu i izvrsne performanse. Radimo zajedno s Brazilian Television System, velikom brazilskom televizijskom mrežom, na pružanju satelitskog emitiranja u državi Maranhão, koja po veličini može parirati mnogim zemljama, a to na nas stavlja dodatnu odgovornost pri odabiru satelita. Uvjerili smo se da Express-AM8 daje izvrsne rezultate, i drago nam je. ”

Alexey Volin, generalni direktor RSCC-a, dodao je“ Ušli smo na brazilsku televiziju tržištu po prvi put, potpisavši ugovor s jednom od najvećih nacionalnih televizijskih kompanija. Siguran sam da će se naši kontakti proširiti. Zaista, danas pružamo usluge nacionalnim TV kanalima na četiri kontinenta-Europi, Aziji, Africi i Južnoj Americi, nudeći napredna i pouzdana tehnološka rješenja kako bismo visokokvalitetnu TV sliku učinili dostupnom gledateljima na bilo kojem mjestu, bez obzira na udaljenost ”.

Povezano

Vezani članci

lci-hd-kodiran-na-astra-19.2°-e

LCI HD kodiran na Astra 19.2° E

Nakon 6 godina FTA emitovanja  francuski informativni kanal LCI HD koji emituje sa satelita Astra 1N (19,2°E) ponovo je kodirao...

Back To Top
×Close search
Search