skip to Main Content
A1 Telekom Austrija dobija Tier 4 certifikat
A1-telekom-austrija-dobija-tier-4-certifikat

Autor

Svjetska asocijacija za teleport (WTA) danas je objavila da je A1 Telekom Austria Group postigla Tier 4 certifikat zemaljske stanice Aflenz u Austriji u okviru programa certifikacije Teleport.

WTA kaže da Aflenz certifikat označava 42 izdan od pokretanja programa na IBC-u 2015 i još jedan teleport trenutno su uključeni u procjenu kvaliteta proces. Program pruža transparentne, neovisno verifikovane standarde kao sredstvo za teleportiranje da se razlikuju i da kupci odaberu nivo cijene i performansi koji odgovara njihovoj primjeni.

WTA dodaje koji se izdaje na privremenoj osnovi (sam prijavio) nakon popunjavanja + 170 – upitnika za stavku koji se ocjenjuje prema razvijenim standardima od strane WTA-ovog Komiteta za certifikaciju. Teleport zatim ima šest mjeseci da postigne potpunu certifikaciju. Potpuna certifikacija izdaje se na nivou od 1 do 4, od čega 4 predstavlja najviši stepen izvrsnosti i ostaje na snazi ​​tri godine.

Certifikati su izdat za teleporte kojima upravlja A1 Telekom Austria Group, Azercosmos, Servicio Satelital, USEI, AXESS Networks, STN, Eutelsat, du, COMSAT, Elara Comunicaciones, GlobalSat, Talia, Telenor, Telespazio, Vivacom, Cyta, Batelco, Singtel, Etisalat, Hawaii Pacific Teleport, Intelsat, Speedcast, Telstra, Primacom, Santander Teleport, Horizon Teleports i Arqiva.

Komentarišući razvoj, Elena Petrova, voditeljica veleprodajnog emitiranja u A1 Telekomu Austria Group je rekla: „Ponosni smo i zahvalni na ovom velikom postignuću timova A1 Wholesale Broadcasting i Aflenz. Priznanje Svjetske asocijacije za teleport demonstrira našu izvrsnost u teleportiranju i podržava našu vodeću ulogu u medijskom i radiodifuznom poslovanju u Evropi, Aziji i uskoro u SAD-u. Još jedan dokaz za to su pozitivne povratne informacije naših kupaca – njihovo povjerenje, saradnja i volja da odaberu A1 Broadcasting kao svog glavnog tehničkog partnera “.

WTA izvršni direktor Robert Bell je dodao: „Pozdravljamo A1 Telekom Austria Group u porodicu operatera širom svijeta koji su postigli potpunu certifikaciju svojih objekata, tehnologije i operativnih postupaka.

“ Neovisno , evaluacija i validacija zasnovana na standardima razdvaja operatore teleporta i osigurava kupcima da će dobiti ishod cijene i učinka koji očekuju “.

Srodno

121

Vezani članci

turksat-jaca-veze-sa-afrikom

Türksat jača veze sa Afrikom

Türksat je potpisao memorandum o saradnji sa Crystal TV-om, koji emituje sa svog satelita Türksat 4A u Gani. U saopštenju...

uspjesno-lansiran-satelit-arabsat-badr-8

Uspješno lansiran satelit Arabsat Badr-8

Arabsat Badr-8 uspješno lansiran: s Airbusovim inovativnim optičkim komunikacijskim korisnim opterećenjem TELEO TOULOUSE — The Airbusov satelit Arabsat Badr-8 Lansiran...

Back To Top
Search