skip to Main Content
Amazon Prime Video je lansiran na Allenteovim set-top boxovima
Amazon-prime-video-je-lansiran-na-allenteovim-set-top-boxovima

Autor

Nordijska TV platforma Allente je sklopila novi ugovor o distribuciji sa Amazon Prime Video.

Kompanija, nastala spajanjem Canal Digital i Viasat Consumer, kaže da će aplikacija Amazon Prime Video također biti dostupna na novom set-top boxu, koji je lansiran u početku 960.

Strimer je poznat po svom Amazon Originals, uključujući Coming 2 America, The Grand Tour, The Tomorrow War, The Marvelous Mrs. Maisel, Tom Clancy’s Without grižnje savjesti i The Boys.

Mahmoud Mustapha, šef reklame Službenik u Allenteu je rekao: „Pružajući našim klijentima lak pristup svim sadržajima na Amazon Prime Video, dodatno proširujemo naš opsežni portfelj linearnih kanala i streaming usluga. Znamo da Amazon Prime Video izuzetno cijene naši kupci širom nordijskog regiona i s ponosom najavljujemo ovaj prvi korak u našem partnerstvu sa Amazonom.”

Povezano

53

Vezani članci

turksat-jaca-veze-sa-afrikom

Türksat jača veze sa Afrikom

Türksat je potpisao memorandum o saradnji sa Crystal TV-om, koji emituje sa svog satelita Türksat 4A u Gani. U saopštenju...

uspjesno-lansiran-satelit-arabsat-badr-8

Uspješno lansiran satelit Arabsat Badr-8

Arabsat Badr-8 uspješno lansiran: s Airbusovim inovativnim optičkim komunikacijskim korisnim opterećenjem TELEO TOULOUSE — The Airbusov satelit Arabsat Badr-8 Lansiran...

Back To Top
Search