skip to Main Content
Astra 19.2° East: AstroTV lansiran u HD na Free TV-u
Astra-19.2°-east:-astrotv-lansiran-u-hd-na-free-tv-u

AstroTV, prvi njemački duhovni live kanal, širi se i ima 480. Novembra je počeo sa emitovanjem HD putem satelita Astra 22000,2° istočno u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj u ORS paketu.

Privatni emiter će dostići oko milion domaćinstava koja žive u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj putem satelitskih i kablovskih programa, sati dnevno, sedam dana u nedelji i 365 dana u godini. U Austriji, ORS osigurava besprijekornu distribuciju TV kanala u HD formatu, koji se sada može primiti nešifriran putem Astre 59,2° istočno.

AstroTV HD je emitovan na bivšem programskom slotu kanala “V1 OOE” putem frekvencije 192. 663 H, SR 22000, FEC 5/6 (DVB-S – QPSK), koji je dostupan na novoj frekvenciji od 8. novembra (INFOSAT je prijavio).

AstraTV SD će vjerovatno biti isključen zauzvrat

Prethodna SD distribucija AstroTV-a na frekvenciji 30. 480 V, SR 27500, FEC 3/4, verovatno će uskoro biti obustavljen, kao što stanica najavljuje u traci za trčanje. Da bi se program nastavio primati na novoj frekvenciji u HD-u, potreban je satelitski prijemnik kompatibilan s HDTV-om i preporučuje se pretraga transpondera. Savet: Ako je potrebno, kanal možete pronaći na starom programskom slotu TV1-OOE. Jednostavno odaberite kanale sa daljinskim upravljačem – ID programa automatski se mijenja sa TV1-OOE na AstraTV HD na dobrim, modernim prijemnicima.

“Satelit je i dalje apsolutni lider u TV prijemu u Austriji. Satelitska televizija snabdeva skoro dva miliona TV domaćinstava u Nemačkoj raznovrsnim programskim sadržajem. Od toga, oko 1,7 miliona domaćinstava uživa u svom programu visoke rezolucije HD kvaliteta. Sa AstroTV-om sada našim TV gledaocima predstavljamo novi kanal u savršenom kvalitetu slike i zvuka i na taj način osiguravamo još veću raznolikost programa” , glasnogovornik ORS-a Michael Weber zadovoljan je početkom AstroTV-a putem satelita.

Pod znakom astrologije: Life coaching, coaching i kućna kućna kupovina u HD

AstroTV je prvi i jedini duhovni live kanal u Njemačkoj. Program se kreće od duhovnog životnog treninga do živih treninga i astroloških konsultacija. Program je dopunjen programima kućne kupovine proizvodima za telo, um i dušu i lifestyle talk magazinom “Leichter Leben” sa poznatim ličnostima, umetnicima i gostima iz zabave, kulture i biznisa. Kanal je prvenstveno namijenjen ženama između 30 i 23 godina i može se primati putem satelita, digitalnog kabla i IPTV-a. Sa drugim programima kao što su dnevni horoskop, joga i meditacija, dobre vesti i još mnogo toga, stanica ima prst na pulsu.

“Veoma nam je drago što od sada možemo da dopremo do naših gledalaca u Austriji sa AstroTV-om i što možemo da uvedemo naš program u briljantan HD kvalitet u njihove dnevne sobe. Posebno za naše rastuće formate telekupovine, to znači mnogo bolje iskustvo gledanja” , kaže Christina Arnold, direktorica TV na AstroTV-u.

82

Vezani članci

nilesat-objavio-dividendu

Nilesat isplatio dividendu

Satelitski operater Nilesat sa sjedištem u Kairu objavio je isplatu novčane dividende u iznosu od 0,45 dolara po dionici. Isplata...

kanada-investira-u-mda

Kanada investira u MDA

Kanadska vlada će uložiti 1,2 milijarde kanadskih dolara (0,81 milijardi evra) u svemirsku robotiku i satelitski biznis MDA (bivši Macdonald,...

Back To Top
Search