skip to Main Content
Astra 19,2° istočno: paket “trendSports” ukida paralelnu distribuciju – nova frekvencija
Trendsports-pridruzio-se-hd-+-na-astri

Pay-TV paket “trendSports” koji se emituje putem satelita Astra 19,2° istočno sa šest sportskih kanala, na čije programe se može pretplatiti i putem HD+ ili Sky-a, očigledno je prestao da emituje na originalnoj frekvenciji (transponder 30).

Od početka juna programi se emituju na novoj frekvenciji. Međutim, svi programi, osim Sportdigital Fußball HD, više se ne emituju u HD već u SD kvaliteti slike.

To su programi Sportdigital Fußball HD, Sport1+, eSports1, EDGEsport, Waidwerk i ClipMyHorse.TV. Uz izuzetak eSports1 kanala, programi se mogu rezervirati uz HD+ pretplatu za 5,99 eura mjesečno. Ako rezervišete trendSports paket kao Sky pretplatnik, dobijate još jedan kanal po istoj cijeni uz eSports1.

Do sada su se programi emitovali na frekvenciji 11.656 V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 – 8PSK. Da biste mogli da nastavite sa prijemom pomenutih programa, uz potrebnu pretplatu potrebna je i ručna pretraga transpondera sa novim prijemnim podacima: frekvencija 11.185 V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 – 8PSK.

41

Vezani članci

turksat-jaca-veze-sa-afrikom

Türksat jača veze sa Afrikom

Türksat je potpisao memorandum o saradnji sa Crystal TV-om, koji emituje sa svog satelita Türksat 4A u Gani. U saopštenju...

uspjesno-lansiran-satelit-arabsat-badr-8

Uspješno lansiran satelit Arabsat Badr-8

Arabsat Badr-8 uspješno lansiran: s Airbusovim inovativnim optičkim komunikacijskim korisnim opterećenjem TELEO TOULOUSE — The Airbusov satelit Arabsat Badr-8 Lansiran...

Back To Top
Search