skip to Main Content
Astra 19,2° istočno: paket “trendSports” ukida paralelnu distribuciju – nova frekvencija
Trendsports-pridruzio-se-hd-+-na-astri

Pay-TV paket “trendSports” koji se emituje putem satelita Astra 19,2° istočno sa šest sportskih kanala, na čije programe se može pretplatiti i putem HD+ ili Sky-a, očigledno je prestao da emituje na originalnoj frekvenciji (transponder 30).

Od početka juna programi se emituju na novoj frekvenciji. Međutim, svi programi, osim Sportdigital Fußball HD, više se ne emituju u HD već u SD kvaliteti slike.

To su programi Sportdigital Fußball HD, Sport1+, eSports1, EDGEsport, Waidwerk i ClipMyHorse.TV. Uz izuzetak eSports1 kanala, programi se mogu rezervirati uz HD+ pretplatu za 5,99 eura mjesečno. Ako rezervišete trendSports paket kao Sky pretplatnik, dobijate još jedan kanal po istoj cijeni uz eSports1.

Do sada su se programi emitovali na frekvenciji 11.656 V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 – 8PSK. Da biste mogli da nastavite sa prijemom pomenutih programa, uz potrebnu pretplatu potrebna je i ručna pretraga transpondera sa novim prijemnim podacima: frekvencija 11.185 V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 – 8PSK.

13

Vezani članci

Türksat 8K ponovo emituje

Türksat 8K ponovo emituje

Nakon nekog vremena, turski satelitski operater Türksat nastavio je s radom demo kanala u Ultra HD rezoluciji u 8K formatu....

Back To Top
Search