Avanturistička repozicija poslovanja

0
avanturisticka-repozicija-poslovanja
Avanturistička repozicija poslovanja

Avanti Communications je najavio strateško repozicioniranje od operatera satelita u geostacionarnoj orbiti do globalnog multi-orbitnog provajdera potpuno integrisanih usluga povezivanja i rešenja.

Kao rezultat veće konvergencije između zemaljske i nezemaljske povezanosti, satelitska industrija je brzo rasla u posljednjih nekoliko godina. Iako je ovo kupcima dalo veći izbor i fleksibilnost, takođe je dovelo do složenosti. Avanti kaže da će joj nova strategija pomoći da bolje odgovori na različite potrebe svoje baze klijenata, istovremeno nastavljajući da isporučuje rešenja visokih performansi na globalnom nivou.Avanti-ov pristup usmeren ka kupcima izgrađen je na modelu “pull vs technology push,” povećavajući izbor, vrednost i pružanje prilagođenih rešenja za kupce sa čak i najizazovnijim zahtevima. Avantijevi klijenti obuhvataju niz industrija, uključujući odbranu, vazduhoplovstvo i pomorstvo, ruralne zajednice i škole, satelitske operatere, vlade i preduzeća.

Toby Robinson, šef strategije i poslovnog razvoja u Avantiju, rekao je: “Potrebe naših kupaca se razvijaju i moramo biti vođeni ovim. Naš posao je da obezbedimo stručnost i iskustvo za kreiranje i izgradnju prilagođenog rešenja, uzimajući u obzir LEO, MEO i GEO. Za razliku od drugih dobavljača, prvo počinjemo sa kupcem, a ne sa tehnologijom, koja će nam i dalje dati konkurentsku prednost u ovoj brzo rastućoj i brzoj industriji.”

Avanti je u pregovorima sa operaterom niske zemaljske orbite (LEO) za nabavku kapaciteta, a takođe će uložiti velika sredstva u svoje mogućnosti upravljanja uslugama.

Kyle Whitehill, izvršni direktor kompanije Avanti, dodao je: “Svemirska industrija više nije odvojena od telekomunikacija. Potražnja za kapacitetima postaje sve konkurentnija i, kao što vidimo i drugde u telekomunikacionoj industriji, vrednost će se neumoljivo kretati niz lanac od sirove povezanosti do usluga i rešenja. Umjesto ulaganja u nove satelite i izgradnju i proširenje naše pokrivenosti i kapaciteta, prioritet dajemo strateškim partnerstvima i ponudi naših usluga kako bismo ostali agilni i odgovorili na trendove u industriji i potrebe kupaca – a sve to uz zadržavanje naših visokih performansi, pouzdanosti i kvalitete usluge.”