Besplatni TV kanal “Schau TV” preimenovan u “Kurier TV”

besplatni-tv-kanal-“schau-tv”-preimenovan-u-“kurier-tv”

Od decembra 2012. godine, austrijski privatni emiter “Schau TV” emituje svoj program nešifrovano preko satelitskog sistema Astra preko 19,2° istočno. Od početka 2018. godine kanal emituje svoj signal u HD formatu. Sada je kanal preimenovan u “Kurier TV”. To je ono što emiter nudi.

Prema internet informacijama, stanicom upravlja Schau Media Wien GmbH i u vlasništvu je Kurier-Medienhausa u Beču, nacionalnih dnevnih novina u Austriji.

Između ostalog, Kurier TV predstavlja novi KURIER TV magazin sa velikim pričama i temama iz cijele medijske kuće KURIER, koje su informativno pripremljene i dopunjene za TV. Uspješni formati diskusije kao što su Club 3 ili Checkpoint mogu se vidjeti na istaknutim slotovima. Na kanalu gledaoci treba da saznaju šta zanima zemlju, uključujući političke i ekonomske teme, kao i informacije o velikim društvenim događajima. Program je dopunjen kulturnim, uslužnim i društvenim temama iz istočne regije i širom Austrije.

da primi stanicu

Kanal će se emitovati besplatno i nešifrovano na satelitu Astra 19.2° istočno (frekvencija 11.244H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S – QPSK) preko prethodno poznatog slota Schau TV HD. Za prijem je potreban satelitski prijemnik kompatibilan sa HDTV-om.

Pored toga, kanal je dostupan putem live streama, preko DVB-T2 u Austriji i u većini kablovskih mreža u Austriji. Dodatne informacije mogu se naći ovde na sajtu stanice.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top