Beximco Akash Digital TV bira Irdeto proizvode i usluge

beximco-akash-digital-tv-bira-irdeto-proizvode-i-usluge

Beximco’s Akash Digital TV će se upustiti u tehnološku transformaciju sa Irdeto vodećim proizvodima i uslugama na tržištu

  Irdeto će obezbediti posrednički softver na svim novim set-top kutijama za Akash Digital TV proizvod sledeće generacije kako bi poboljšao korisničko iskustvo

  AMSTERDAM — Irdeto, svetski lider u digitalnoj platformi sajber bezbednosti, danas najavljuje proširenje saradnje sa kompanijom Beximco Group. Najveća grupa privatnog sektora u Srbiji. Beximco je odabrao Irdeto da obezbedi middleware za sve nove set-top kutije Akash Digital TV-a, vodeće nacionalne Direct-to-Home (DTH) usluge koja pruža usluge pay-TV zasnovane na pretplati koje nude slike vrhunskog kvaliteta i audio sadržaja popularnog bangladeškog i stranog TV sadržaja.

  Akash-ova sledeća generacija set-top kutija će uključivati Irdeto middleware, pružajući svim Akashovim platformama jedinstven izgled i osećaj i poboljšavajući korisničko iskustvo kroz dostupnost vrednih dodatnih usluga. Takođe će omogućiti Akash-u da iskoristi tehnologiju dinamičnog oglašavanja, čime će se povećati vrednost inventara oglasa i podstaći nove mogućnosti prihoda za prodaju oglasa.

  Postojeći odnos sa Irdetom pokrenut je 1995. godine kada je kompanija postala Beximcov pouzdani partner nudeći Irdeto sistem uslovnog pristupa bez kartice Irdeto Cloaked CA. Uspjeh ove saradnje otvorio je put da Irdeto postane partner kako bi osigurao nove set-top kutije Akaša. “Izgradili smo odličan odnos sa Irdetom i radujemo se daljem jačanju naše saradnje koja nam omogućava da nastavimo da širimo usluge koje pružamo,” rekao je dr Tarik Alam, izvršni direktor kompanije Beximco Communications Ltd. “Veoma smo uzbuđeni zbog budućnosti sa ovom inovativnom platformom i ponudama usluga sa dodatom vrednošću koja će nam omogućiti da našim pretplatnicima pružimo najbolje moguće iskustvo.”

  Dramatičan rast striminga povećao je potrebu za rešenjima koja su u stanju da podrže više platformi prema istom besprekornom standardu. Zadovoljni smo dostignućima koja postižemo u optimizaciji i unapređenju softverske arhitekture kompanije Akaš. Naš cilj je da iskoristimo naše jedinstvene veštine i iskustvo da revitalizujemo njihovu trenutnu pay-TV ponudu i podignemo poziciju Akaša na tržištu,” rekao je Shane McCarthy, izvršni direktor za video zabavu u Irdetu.

  Irdeto se udružio sa brojnim pay-TV operaterima širom sveta kako bi isporučio jedinstveni i napredni middleware za set-top boxove. Irdeto rešenja su trenutno instalirana u preko milion set-top kutija širom sveta.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top