skip to Main Content
Bulsatcom platforma sa Globus paketom

Bulsatcom, najstariji DTH operater u Bugarskoj, počeo je da nudi novi paket nazvan GLOBUS. Uključuje Love Nature HD, Love Nature 4K, Travelxp HD, Svijet i History 2 stanice.

Programi platforme Bulsatcom emitiraju se sa satelita Hellas Sat 3 ( 39 ° E ). Emitiranje je šifrirano sistemima uslovnog pristupa BulCrypt i Nagra MA.

Nova ponuda operatera fokusira se na obrazovne i dokumentarne filmove, kao i programe koji govore više o našoj planeti, prirodi, putovanjima i modernoj istoriji.

Do 1. novembra paket će se pružati besplatno, nakon čega ga kupci Bulsatcoma mogu naručiti za 2 leva mjesečno.

Novi sadržaj i kanali visoke definicije biće dostupni na prijemnicima i / ili modulima koji se mogu umetnuti u televizor. Već nekoliko sedmica operater usluge Bulsatcom nudi nove prijemnike i module u prodajnoj mreži širom zemlje, zamjenjujući nekompatibilne prijemnike za 9 BGN i module za 19,90 BGN.

izvor: satkurier.pl + satinfobox.com

68

Vezani članci

turksat-jaca-veze-sa-afrikom

Türksat jača veze sa Afrikom

Türksat je potpisao memorandum o saradnji sa Crystal TV-om, koji emituje sa svog satelita Türksat 4A u Gani. U saopštenju...

uspjesno-lansiran-satelit-arabsat-badr-8

Uspješno lansiran satelit Arabsat Badr-8

Arabsat Badr-8 uspješno lansiran: s Airbusovim inovativnim optičkim komunikacijskim korisnim opterećenjem TELEO TOULOUSE — The Airbusov satelit Arabsat Badr-8 Lansiran...

Back To Top
Search