skip to Main Content
Comtech za izgradnju LEO modema
Comtech-za-izgradnju-leo-modema

Comtech Telecommunications, glavni dobavljač opreme za telekomunikacionu i svemirsku industriju, gradi novu fabriku u Arizoni za izgradnju modema i ciljanje novonastalog sektora u niskoj Zemljinoj orbiti za nove poslove.

Comtech već isporučuje vrhunsku opremu za SES koji koristi komplet na svojim O3b/mPOWER satelitima koje proizvodi Boeing.

Novi predsednik i predsednik kompanije, Ken Peterman, nedavno je rekao akcionarima da kompanija mora da se kreće “brže nego ikad” da bi se transformisala. Izgleda da je prihvatio tu poruku. Iako ne otkriva ime svog novog klijenta, Comtech ulaže u pogon kvadratnog metra u Chandleru, Arizona, i imat će modeme koji će sići s proizvodne trake do “ranog 2023,” navodi se u podnesku američkoj Komisiji za vrijednosne papire i razmjenu.

“Postoji želja da se brzo kreće,” rekao je finansijski direktor Comtecha Michael Bondi u pozivu investitora. Comtech je prijavio povećanje ukupnih prihoda (3,5 više u odnosu na prethodni kvartal) na 1 milion dolara i 146.2% više u odnosu na isti period prošle godine. Međutim, gledajući Comtechovu diviziju za satelitske i svemirske komunikacije i njegove prihode za kvartal porasli su za 5,3% (na 9 miliona dolara) i poboljšanje u odnosu na prethodnu godinu 25.2 posto.

64

Vezani članci

Back To Top
Search